Här är bilderna från vårt viktvästparty!

Vi på Sportamore bjöd in våra kvinnliga kunder till ett svettigt pass i en viktväst från Abilica under ledning av supersystrarna Ida och Elin Kjos. Så här såg det ut!

En viktväst gör både en powerwalk och ett träningspass mycket tuffare. Ta på dig västen för extra vikt, eller ta av den och jobba med den istället för en hantel. (Fler tips och tricks hittar du HÄR.)

Sportamore X Abilica-9.jpgSystrarna Kjos sprider träningsglädje till alla under Sportamore och Abilicas träning spass!

För att visa våra kunder hur utmanande och roligt det kan vara att träna med en viktväst bjöd vi in dem till ett pass med träningstvillingarna Ida och Elin Kjos. Dessutom bjöd vi in de norska träningsprofilerna Stine Hartmann och Catrine Collins, som var lyriska efter träningspasset.

- Det var riktigt coola övningar som jag inte hade tänkt på tidigare som man kan göra med en viktväst, till exempel statiska övningar för armarna. Det kommer att ge en riktig träningsvärk i morgon, säger Stine Hartmann, och hon håller med:

- "Vi gillar enkla övningar med lite utrustning och det här var ett bra exempel på hur du bara behöver en viktväst för att bli riktigt svettig. Burpees med en viktväst är inget skämt!

Sportamore X Abilica-38.jpgDe starka tjejerna Stine Hartmann och Catrine Collins körde hårt på passet!


Sportamore X Abilica-57.jpgMingel innan passet drog igång!

Sportamore X Abilica-34.jpg

Spända deltagare före passet!

Sportamore X Abilica-64.jpgVill du ha mer inspiration till tuff plyo-träning med viktväst? Kolla in den här artikeln!

Sportamore X Abilica-124.jpgParövningar med dips fick till och med super PT Pischa att svettas!

Sportamore X Abilica-63.jpgViktväst gör träningen tyngre, mer utmanande och mer effektiv.

Sportamore X Abilica-8.jpgHela Sportamore och Abilica crew och instruktörer vill tacka alla fantastiska deltagare - hoppas att vi ses snart igen!

LÄS MER: Varför du ska träna med en viktväst

LÄS MER: Video: Tuff backträning med viktväst