Hva er forskjellen på Ultra Boost og Ultra Boost X? Image

Vad är skillnaden på Ultra Boost och Ultra Boost X?

Ultra Boost X är Adidas innovation för kvinnliga löpare. Men hur många skiljer sig från den klassiska Ultra Boost? Det vet vi!

De flesta som har testat Adidas Ultra Boost säger att det är som att løpe på skyer. Den klassiska modellen feirer fem år i år och är en av de mest populära løpeskoene från Adidas. För ett år sedan lanserade de den nya tekniska innovasjonen Ultra Boost X - en løpesko spesielt utviklet for kvinner. Men vad skiljer egentligen den nya löpskon från den klassiska modellen?

- Ultra Boost X är en specifik damsko som bara är lagd för kvinnor. Den är konstruerad på en annorlunda sätt som gör den skreddersydd för kvinnor. Den är laget av kvinnor, för kvinnor, säger Adidas sin produktspecialist Stefan Rehn.

Adidas Ultra Boost XNå finner du også Ultra Boost X i en ny lyseblå farge hos oss. Ordinarie pris är 1 895 kronor.

Om du sammenligner løpestilen til kvinner og menn så pleier man å prate om stillingen på beina og Q-vinkelen på knærne, som er vinkelen mellom sentrum på kneskålen og sentrum på lårmuskelen. Kvinner har vanligvis en større vinkel enn hva menn har.

- Kvinner setter føttene i litt annerledes enn hva menn gjør og har andre trykkpunkter på foten som man må ta hensyn til. Det har vi gjort i Ultra Boost X og gjør dermed skoen spesielt utformet for kvinner.

I vanlige tilfeller lages det ofte en herre- og en damemodell av løpeskoene fra Adidas, de er forskjellige slik at de passer for begge kjønnene. I Ultra Boost X har tekniken blivit tatt till nye høyder, noe som gjør skoen veldig unik.

Ultra BoostLyst på ett par Ultra Boost? Här är den nya färgen svart/beige för damer! Ordinarie pris är 1 895 kronor.

Ultra Boost passar för dig som...

... önskar en nøytral og teknisk avansert løpesko.
... vil kunne løpe lange distanser.
... sätter pris på passform och dempning.

Ultra Boost X passar för dig som...

... vil ha en nøytral løpesko.
... gärna gillar kortare treningsøkter og setter pris på kvalitetsløping.
... har et nøytralt løpesteg (ikke roterer eller tipper innover med foten når du løper).

LES MER: Den nya Adidas Ultra Boost X är här!

LES MER: Slik kommer du i gang med løpingen 2018

SHOP HER: Löpesko från Adidas