Kevään parhaat miesten treenikengät Image

Kevään parhaat miesten treenikengät

Vad är det som säger att X-fitiin och X-fitien inte har något med varandra att göra och att X-fitiin inte har något med varandra att göra och att X-fitiin inte har något med varandra att göra? Silloin tämä testi on sinua varten!

Oikeat kengät oikeaan aktiviteettiin ovat itsestäänselvyys, mikäli tähtäät treeneissäsi huipputuloksiin. Meidän miehistä koostuva testipaneelimme hikoili kevään uusissa, tyylipuhtaissa treenikengissä auttaakseen sinua valitsemaan oikeat kengät. Skrollaa alaspäin lukeaksesi, mitkä kengistä pärjäsivät parhaiten testissä.

Under Armour Slingflex Rise - Sairaan makeetSLINGFLEX_HERR.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: Slingflex Rise

Suositushinta: 129,90 euroa

Värit: musta ja valkoinen

Testiryhmän tuomio:

Jo ensisilmäyksellä Slingflex Rise eroaa paljon muista kengistä, joilla testipaneelimme on aiemmin treenannut. Sukkamaisen muotoilunsa ansiosta kengät erottuvat hyvällä tapaa, ja jalassa ne tuntuvat vieläkin paremmalta.

- Nämä Under Armourin treenikengät tuntuvat todella sukilta jalassa. Niissä on mahtava muotoilu, joka vakuutti minut täysin, sanoo yksi testaaja, jota toinen testaajistamme komppaa:

- Järkytyin hieman, kuinka hyvin kengät sopivatkaan, sillä en ole aiemmin treenannut tämäntyyppisillä kengillä, hän sanoo.

Sukkamainen muoto ja Threadbornesta valmistettu yläpuoli tekevät kengistä superpehmeät, mutta älä anna pehmeyden hämätä. Kengät täyttävät kaikki vaatimukset, mitä salikengiltä voi odottaa. Ne sopivat niin voimakkaisiin nostoihin, X-fitiin kuin pyöräilyynkin.

- Kengissä on kuitenkin hieman liian vähän vaimennusta, jotta niillä voisi juosta pitkään, yksi testaajista huomauttaa.

Kenkien isoin etu on selkeästi niiden istuvuus sekä näyttävä design. Miinusta kengät saavat siitä, että ne voi olla hieman hankala laittaa jalkaan ja siitä, että niiden vaimennus ei välttämättä riitä paljon hyppyjä ja juoksua sisältävälle jumppatunnille.

Adidas Crazytrain Pro 3.0 - Rahalle vastinettaCRAZYTRAIN_HERR.jpg

Merkki: Adidas

Malli: Crazytrain Pro 3.0

Pris: 109,90 euroa

Värde: musta ja sininen

Testiryhmän tuomio:

Ei niin crazy, pikemminkin train! Se on testiryhmämme vaikutelma Adidaksen uusista Crazytrain Pro 30 -kengistä. Kengät ovat paitsi tyylikkäät myös funktionaaliset.

- Sukkia muistuttava muotoilu ja nyöritys saavat aikaan sen, että kengät istuvat jalkaan hyvin ja pysyvät paikallaan läpi treenin. Pehmeä, tyynyä muistuttava tuki kantapään takana tuntuu erittäin mukavalta. Mukavuus on aivan omaa luokkaansa! yksi testaaja sanoo.

Suhteellisen kevyet kengät ovat monipuoliset ja sopivat siksi sinulle, joka haluat nostaa painavia painoja ja saada hyvän kontaktin maahan ja joka pidät leveästä ja litteästä kengänpohjasta, joka pitää hyvin. Kengät ovat oiva valinta myös sinulle, joka harrastat enemmän venyvyyttä, hyppyjä, lyhyitä spurtteja ja syöksyaskelia sisältäviä lajeja.

- Mitä hintaan tulee, nämä ovat todella asteikon alapäässä, mikä tekee Crazytrain Pro 3.0 -kengistä todellakin hintansa arvoiset! Yksinkertainen, tyylikäs design on kruunattu hienotunteisella Adidas-logolla, yksi testaajista kehaisee.

Mainitsemisen arvoista on myös nyöritys, jossa on käytetty tuplasti enemmän reikiä, ja jonka tarkoituksena on olla ergonomisempi. Testipaneeli ei havainnut mitään merkittävää eroa "tavalliseen" nyöritykseen verrattuna, mutta kengissä on todella tiukka, hyvä istuvuus.

- Hieman spesiaali nyöritys teki istuvuudesta todella hyvän. Kengät voi kiristää todella kireällä, jotta ne puristavat jalkoja kunnolla. Kenkien sitominen voi tuntua hieman oudolta, mutta jonkin minuutin jälkeen ymmärtää helposti, kuinka sitominen luonnistuu, sanoo yksi testaajista.

OSTA TÄÄLTÄ: Kattava treenikenkävalikoimamme

Under Armour Commit TR - Monipuolinen ja joustavaCOMMIT_HERR.jpg

Merkki: Under Armour Commit TR

Malli Commit TR

Pris: 109,90 euroa

Värit: musta och harmaa

Testiryhmän tuomio:

Nätti, neutraali design nosti nämä treenikengät tyylipuhtaita kenkiä kaipaavien testaajiemme suosikiksi. Osa testaajista taas piti kenkien pelkistettyä ulkonäköä hieman outona.

- Ulkopuolelta kengät näyttävät sekä leveältä että oudolta, mutta ne ovat sekä joustavat että kevyet jalassa, sanoo yksi testaajista.

Kengät sulkevat kantapään ja jalan keskiosan, mikä tekee niistä vakaat ja mukavat jalassa, vaikka ne hieman levenevätkin etupuolelta. Testipaneelimme piti erityisesti hyvästä vaimennuksesta, joka antoi pehmeän tunteen, vaikka laskeutuisit alas hypystä tai potkusta.

- Kengät ovat todella joustavat ja tuntuvat monipuolisilta, koska ne ovat tarpeeksi ketterät sopeutuakseen erityyppisiin aktiviteetteihin. Nämä kengät voit sujauttaa treenikassiisi, vaikket olisi päättänyt, mitä aiot treenata. Luotettava valinta! yksi testaajistamme ylistää.

Kengissä on hyvä pito ja ne ajavat asiansa niin kuntosalilla kuin nyrkkeilytunnillakin.

Kengät vastaavat kokoaan, tai sitten voit valita yhden koon pienemmän riippuen siitä, kuinka leveä jalka sinulla on.

Nike Zoom Train Command - RetrotunnettaZOOMTRAIN_HERR.jpg

Merkki:Nike

Malli: Zoom Train Command

Pris: 109, 90 euroa

Värde: musta, sininen, mustavalkoinen sekä musta/harmaa.

Testiryhmän tuomio:

Kestävästä materiaalista valmistettu monipuolinen treenikenkä. Zoom Train Command -kengät tarjoavat hieman kalliimman hintalapun tunteen. Kengät on tehty korkeaintensiiviseen treeniin, mutta ne toimivat myös esimerkiksi painonnostossa, sillä maakontakti on niin hyvä.

- Kengät ovat aivan suvereenit voimannostossa, sillä niissä on laaja pohja ja selkeä maakontakti, yksi testaaja huomauttaa.

Rakenne voi tehdä niistä hieman hikiset, sillä kengänkieli on ommeltu kenkään kiinni. Siitä johtuen jalka todella pysyy paikallaan myös nopeissa suunnan vaihdoksissa.

- Kengät antavat stabiiliin, pitävän tunteen. Näillä kengillä seisot jykevästi, sanoo yksi testaaja.

Hypyistä ja juoksuaskeleista aiheutuvat iskut eivät ole ongelma, sillä näistä kengistä löytyy hyvä vaimennus. Kenkien pito ei jättänyt ketään testaajistamme pettyneeksi ja kestävä materiaali jätti testaajillemme hyvän maun.

- Kengät sietivät kovaakin menoa eivätkä liukuneet esimerkiksi burpee -liikkeissä tai vastaavissa harjoituksissa. Kengät, jotka selviytyvät monestakin kovasta treenistä viikossa, yksi testaaja kehuu.

Mukavuus ja tyyli kohtaavat näissä Zoom Train Command -kengissä, joissa on leikkisä, retromainen ulkonäkö. Hieman korkeampaa mallia saa monissa väreissä, jotka varmasti erottuvat ja tuovat treenivaatevarastoosi mukavan kevätfiiliksen.

OSTA TÄÄLTÄ: Kevään 2018 poikien kuumimmat tennarit ovat täällä

Nike Metcon 4 - Testivoittaja! METCON_HERR.jpg

Merkki: Nike

Malli: Metcon 4

Pris: 119,90 euroa

Värde: valkoinen/harmaa, musta, sininen, musta/punainen/valkoinen

Testiryhmän tuomio:

Metcon 4 -kengät ovat tyylitietoisen unelma. Nämä kengät koko testiryhmämme oli valmis kiikuttamaan kotiin juurikin designinsa ansiosta. Kenkien funktionaalisuus on kuitenkin vähintäänkin yhtä hyvä, kuin miltä ulkonäkö näyttää. Nämä joustavat kengät 3D-painatuksella antaa kengille kestävyyttä.

- Ensinnäkin kengät ovat todella hienot. Lisäksi ne ovat erittäin kevyet ja tuntuvat todella mukavilta ja kevyiltä jalassa. Minusta parannus on merkittävä verrattuna Metcon 3 -malliin. Peukku ylös! yksi testaaja kehuu.

Pohja on joustava eikä haittaa burpee -liikkeissä, hypyissä tai painavissa nostoissa. Kengät on tehty X-fitiä varten. On mahtavaa, että voit sekä nostaa painavia painoja että tehdä intensiivisiä kiertoharjoitteluita, sillä kengät ovat niin monipuoliset. Joustava kumipohja tarjoaa hyvän pidon.

- Uudessa Metcon -mallissa kantapää on eri materiaalista, mikä antaa enemmän kontrollia verrattuna aiempiin malleihin. Iso etu! Pidin myös kenkien tarjoamasta pehmeästä tunteesta. Ei merkkiäkään hankautumista edes ensimmäisen kerran jälkeen! yksi testaaja sanoo.

Metcon 4 on varma valinta kevään treeneihin. Kengät yllättivät monet testaajistamme sekä tyyliltään että ominaisuuksiltaan. Osa testaajista koki kuitenkin, että kengät olivat hieman tavallista pienemmät, eli mikäli painiskelet kahden koon välillä, ota suurempi.

LUE LISÄÄ: Kolme kevään musthave-hankintaa Nikelta

LUE LISÄÄ: Reebok Combat paljastaa sisäisen taistelijasi