Nytt tidlöst skomärke för Sportamore

Ett nytt varumärke har kommit till oss på Sportamore med funktion och sofistikering i ett. Blundstone erbjuder slitstarka skor med en trendig känsla och hög modefaktor.

Blundstone har en lång historia som sträcker sig ända tillbaka till 1870-talet. Skorna har sitt ursprung i Tasmanien, där de fortfarande utvecklas, tillverkas sedan i Australien och säljs över hela världen. De klassiska stövlarna utvecklas ständigt för att fortsätta leverera banbrytande funktionalitet.

- Blundstone är inte skorna du tar på dig när du slappar! När du tar på dig ett par Blundstone är du redo att göra något. Våra skor är enkla, robusta och opretentiösa och passar för alla tillfällen", säger Rachel Lash på Blundstone.

"Skorna ska göra det möjligt för dig att leva ditt liv, på ditt sätt, med stil och komfort. För Blundstone är det särskilt viktigt att skorna känns lika bekväma i slutet av dagen som de gjorde när du klev i dem första gången. Det är därför de lägger ner mycket arbete på fotbädden i sina skor så att foten kan vila bekvämt och naturligt.

- Enkelhet, hållbarhet och bra funktionalitet är saker vi fokuserar på när vi tillverkar våra skor. Våra kängor är ursprungligen designade för att klara den tuffa miljön på Tasmanien och har fortfarande samma hållbarhet, men med en balans av komfort, stil och skydd för dina fötter.

BlundstoneEtt par snygga svarta Classic Comfort 587 passar för alla tillfällen, rekommenderat pris är 1 995 SEK.

Blundstone har en tidlös design. Även om de ser ut som ett par arbetsskor har de den där trendiga och moderiktiga känslan som passar lika bra till jeans som till kjol, till en middag ute eller till vardags.

- Att bara välja ett favoritpar är svårt. Vårt mest populära par är Classics Comfort 585, men oavsett vilka du väljer är Blundstones skorna att välja när du bara får välja ett par skor för flera tillfällen.

BlundstoneDe mest populära stövlarna från Blundstone, Classics Comfort 585, har ett rekommenderat pris på 1 995 SEK.

KÖP HÄR: Se hela vårt sortiment av stövlar

LÄS MER: Maximera din höstlook med färgglada ytterplagg

LÄS MER: Höstens stora test av löparjackor för dam och herr