Reebok Combat plockar fram din inre fighter

Med extra stretchigt material och silikon i midjan ser Reebok Combat-kollektionen till att ingenting kommer i vägen när det är dags att kliva upp i ringen.

Precis som att skor med ordentlig markkontakt är viktigt inom CrossFit och en vindtät jacka behövs under löprundan kräver MMA och boxning träningskläder som tillåter dig att ta ut varje rörelse utan att plaggen på något sätt är i vägen. 

Det är viktigt att du svettas i rätt typ av kläder för att få ut det mesta av din träning och därför har Reebok skapat kollektionen Reebok Combat för alla som gillar kampsport.

– Vi vill plocka fram allas inre fighter, säger Maria Bergehamn på Reebok.

Reebok Combat finns både för herr och dam och är tekniskt skapad för combat- och MMA-inspirerad träning. Du kan självklart ha de här kläderna på gymmet och vid annan träning, men den här kollektionen har vissa funktioner som lämpar sig för just kampsport.

– Kollektionen är helt suverän när du vill ha kläder som jobbar med dig under träningen, oavsett om det är höga sparkar eller snabba slag. Du kan känna dig trygg med att plaggen sitter på plats utan att störa dig och förhoppningsvis ger de dig känslan av att plocka fram den inre viljan, så att du kan ge lite lite mer. 

Reebok CombatTräningströja med hög andningsförmåga, Combat mark tee, rekommenderat pris 299 kronor. 

Alla plagg i kollektionen är utformade efter en fighters rörelser med snabba sidoförflyttningar och kickar. Något som är extra viktigt är att plaggen verkligen sitter på plats under hela träningspasset. 

Combat prime MMA short har silikon i midjan för att förhindra att de glider ned. De är försedda med extra stretchigt material i grenen, lång slits för maximal rörlighet och framför allt en rejäl låsning med både snörning och kardborre i midjan. Combat glory hoodie är den klassiska hoodien med Speedwick-material som andas. Ringningen på sidorna där armarna sticker ut har blivit större för maximal rörlighet när du boxar – och självklart är huvan stor för att få till den rätta känslan i plagget!

LÄS MER: Reeboks squatvänliga tights är här 

LÄS MER: Äntligen! Här är nya Reebok CrossFit Nano 8.0