Röhnisch vårkollektion 2018 väcker träningslusten!

Röhnisch nya träningskläder är både snabba och sportiga – och blommiga och ljuva. Vad föredrar du, komprimerande tights eller en luftig löparklänning? Här är höjdpunkterna i nya kollektionen. 

Röhnisch mål är att göra träningskläder som är så funktionella och attraktiva att de ökar motivationen att träna och leva ett aktivt liv. Och vem får inte träningslust av deras färgglada vår- och sommarkollektion? I märkets nya Maasai print kommer du längta efter att sticka till gymmet! 

–  För SS18 har vi fått mycket inspiration från traditionella afrikanska textilprint. För att ge det en riktigt sportig känsla kombinerar vi den stora, afrikanska blomman med atletiska ränder, säger Annica Rantala, head of design på Röhnisch och fortsätter:

– Produkterna i vår- och sommarkollektionen passar för gymmet, men de passar även perfekt för aktiva kvinnor som till vardags gillar athleisure, alltså att blanda sin vardagsgarderob med träningskläder. Då kan du bara matcha med ett par sneakers i stället för träningsskor!

tights röhnischHär hittar du alla vår- och sommarnyheter från Röhnisch!

Ett guldkorn i kollektionen är Röhnisch Shape Tights. Det är kompressionstights som passar all högintensiv träning och löpning. De kan öka blodcirkulationen och hjälpa till med återhämtningen. Dessutom framhäver de dina former på ett riktigt snyggt sätt.

–  Designuttrycket för våra HIIT-kläder är colour blocking. Med svart som bas har vi valt färgblock i vårens trendigaste färgkombination: rosa och armégrönt. Du kan även välja färgblock i kombinationen marinblått och ljusblått.

En annan tightsfavorit i kollektionen är Röhnisch Flattering Tights. Årets print är framtaget med inspiration från havet.

– Vi kallar printet för Ocean Ripple och det finns i många fina färgkombinationer. Flattering Tights passar bra för både yoga och träning på gymmet eftersom de är fasta och välsittande samtidigt som de stödjer rörelse till hundra procent. 

röhnischFlattering tights är extremt bekväma! Testa och du kommer inte vilja ha några andra, vi lovar.

En av de roligaste plaggen i kollektionen är en träningsklänning. Kanske är det en ny favorit i din träningsgarderob i vår? 

– Nu lanserar vi Run Faster Dress. Den är tillverkad i återvunnet material med en tight ovandel och extra vidd över höfterna för att ge kroppen total frihet när du tränar. 

LÄS MER: Trendigaste träningskläderna våren 2018