Spana in nya Röhnisch-kollektionen! Image

Spana in nya Röhnisch-kollektionen!

Röhnisch höst- och vinterkollektion andas krispig luft, vita trädtoppar och kristallklara vatten. Här är nyheterna du kommer vilja klicka hem redan i dag.

Den nordiska naturen fortsätter att inspirera det svenska sportmärket Röhnisch. I deras höst- och vinterkollektion för 2015 presenterarras nya printet Ice bloom, och dessutom kommer märket med en mängd nyheter.

Säsongsfärgerna är främst frostiga minttoner och magenta. Trenden med spets och "handgjort" fortsätter, och syns i olika dekorationer med inspiration från snöstjärnor, tårtpapper och laserskurna hålmönster. Skira material och mönster blandas på sportiga material, vilket syns i hela kollektionen.

Röhnisch är ett svenskt familjeföretag som gör endast sportkläder för kvinnor. De finns i 20 länder i olika kategorier som träning, löpning, yoga, golf, bad och jackor. Hetast hos märket just nu är deras tights - som komprimerar, lyfter och hjälper till vid återhämtningen.

nytt print
Röhnisch nya tryck i magenta.

Här är AW15-nyheterna du måste ha koll på

Shape Fiona 7/8

Röhnisch Shape tights lyfter och formar, och är tillverkade i ett kompressionsmaterial som sägs öka blodflödet och cirkulationen och skynda på återhämtningen. Nya modellen Shape Fiona 7/8 har design på rumpan som lyfter fram fram och formar. Tightsen har också nytt tryck, ny design och funktion och även insydda reflexband på avskärningarna, vilket ökar synligheten i löparspåren.

fiona

Form Jolie

Ännu ett par av Röhnischs populära kompressionstights, som är gjorda av ett material som innehåller extra mycket elastan. Tyget stickas på maskiner med tätare masktäthet och kompressionsgrad än normalt, vilket ska ge ökat stöd för lår och mage. De är med andra ord snälla mot alla typer av kroppar och klarar olika former av träning. Shape Jolie har tejpade sömmar som minskar friktionen och det nya isblommemönstret.

jolie

Siv Yoga Tights och Siv Byxor

De mjuka och komfortabla Siv-byxorna är perfekta för yoga och andra mjukare träningsformer. Nytt för yoga-kollektionen i år är Siv yoga tights som omsluter hälen och lämnar trampdynan fri för bästa friktion mot underlaget. Siv pants är en trendig loosepant med hög draperad mudd nedtill.

siv
siv

Fiona Varm Jacka

Röhnisch Running kollektion fokuserar på varmare plagg med feminin look och reflexer, med bland annat en softshell jacka, Fiona warm jacket, som har vadderade, värmande partier.

fiona