Test! Så god er den nye Adidas My Shelter regnjakke Image

Test! Så god är den nya Adidas My Shelter regnjackan


My Shelter är den senaste regnjackan från Adidas och ska, precis som namnet antyder, skydda dig mot vind och väder. Här är sport- och äventyrsfotografen Sophie Odelbergs mening om den nya jackan.

Adidas är inte längre ett märke som bara dominerar i løbeverden, blandt fitnessfans og i gadebilledet. De har tagit skridtet ut i vildmarken med deras nya outdoor-produkter. Sport- och äventyrsfotografen Sophie Odelberg tog avsted till Lofoten i morse med den nya regnjackan My Shelter under armen - sådan klarede jakken den norske vejrtest!

Test av: Adidas, My Shelter Jacka

Adidas My Shelter

Vägledande pris: 1 415 kronor.

Material: 84% nylon och 16% elastan.

Findes i farvene: Gul och sort till damer samt gul och sort till herrar.

Streetsmart look möter friluftslivet must have teknologi i regnjakken My Shelter. Du ser bland annat en justerbar nyans som kan stoppa ner i kraven, bæreremme så du kan ta jakken af og bære den som en ekstra rygsæk, og på den måde have hænderne fri. Jakken har också ett vattentätt och ventilerande material som slipper overskudsvarmen ud.

- Jakken är sygt fed, jeg elsker designet! Den är flexibel och behaglig, vilket är något jag sätter högt, säger Sophie Odelberg

Att jakken är skapad med en urban look i mente är det nog inte någon, som har missat. Och det är just designen som får My Shelter att sticka ut bland de andra regnjackorna på marknaden. Jakken har t.ex. en fantastisk lomme med en kanal till høretelefonerne som gör, att du kan vara koblet på, uanset vejret.

- Den stærkeste egenskab er, at det jo netop er en regnjakke der ikke er designet som en normal regnjakke. Den är lite sjovere, lite federe at se på end de fleste andre. Bare fordi det regner udenfor er det ikke altid, at man har lyst til at se ud som om man skal ud på en ekspedition.

Pasformen är rummelig och der findes lynlås til at holde jakken tæt lukket.

- Vidden i designet er lækkert, men den passer ikke til al slags vejr. Det är inte en isolerad jakke, då der kommer luft op under, uanset om det blæser eller ej. Derfor slipper der også varm luft ud ad jakken, som kroppen har varmet op indenunder den.

Jakken er skabt til personer som synes om at være udenfor i forskelligt slags vejr under de varmere årstider, men der værdsættes designet højere end funktionen, mener Sophie Odelberg.

- My Shelter har läckra detaljer och former som jag verkligen tycker om. Den är tilpas lang og jeg elsker at jakkens ryg går længere ned over hofterne end den gør foran, hvilket giver en virkelig fin silhuet.

Senforår, sommer og tidligt efterår i storbysmiljøet er perfekte tidspunkter at hive My Shelter frem, og ikke så meget dybe skove og bjerge. Den beskytter godt mod regnen, men er også en kold jakke da den er åben nede i bunden.

- Det här är en jacka som jag själv skulle komma att använda, när efterårsvejret susar genom staden, och jag skulle gärna vara torr, men ändå välklädd. Et stort plus er de solide lynlåse og deres store håndtag!

Sophie OdelbergSophie Odelberg, som heter @sophieodelberg_official på Instagram hiver gerne sin My Shelter jakke frem, når det regner udenfor. Foto: Agnes Maltesdotter som går under namnet@undanflykter på Instagram.

SHOP NU: Nyheter från Adidas

LÆS MERE: Føl dig fri - Fly undan bullret

LÆS MERE: Naturentusiasten testar: Så god är vandreskoen Adidas Free Hiker!