Höstens nya underställ från Kari Traa Image

Höstens nya underställ od Kari Traa

Att Kari Traa är kända för sina underställ är ingen nyhet. I år lanserar de dessutom en hel drös med nyheter. Här är allt du vill veta om höstens underställ i ull och syntet.

Kari Traa är underställsnördar och kan skriva en hel bok om det mjuka, varma plaggen. De vet allt om olika material, fibrer, mixar, sticktekniker, kvaliteter och användningsområden.

- Vi vet att alla tjejer är olika, i allt ifrån form och storlek till stil och personlighet. Så naturligtvis vill vi ha ut olika saker av våra underställ, säger Linnea Bengtzing, produktexpert på Kari Traa, och fortsätter:

- Vare sig du ska till jobbet eller gymmet, hoppa ut från ett plan, åka utför ett berg eller mysa framför en brasa så täcker vår kollektion alla dina underställsbehov (och kanske lite till).

SHOPPA HÄR: Nyttfrån Kari Traa

På Kari Traa har man däremot märkt att det inte alltid varit helt lätt för kunden att hålla de olika underställen isär när det gäller material och vilka aktiviteter de passar bäst för. Därför har man nu grupperat in deras underställ i fyra kategorier. Varje kategori representerar en materialkomposition och aktiviteter som plaggen passar till. De har valt att kalla de fyra kategorierna för" Love to stay hot", "Love to feel free", "Love to play" och "Love to go wild". I nästan varje kategori finns en riktigt spännande nyhet för hösten. Läs vidare för att se vilken eller vilka som passar bäst för dig!

LÄS MER: Bästa i test: Kari Traa: Underställ från Kari Traa

Love k přehrání: Perle(tröja och byxa)

Kari TraaSkidåkning, vandring eller när du bara vill ha kul utomhus - välj ett undersäll från serien Love to play!

- Perle är en fin nyhet där sportiga detaljer som färgblockningar mixas med traditionellt jacuquardstickat mönster på bröstet. Det är mjukt och skönt och det har såklart flatlocksömmar för att minimera skav! I ärmsluten är det också dubbelt ribbstickat tyg över handlederna för extra värme.

Materiál?

- Perle tillhör kategorin Love to play och alla underställ i den kategorin är ullmixar. Det innebär att vi blandat ull med andra material för att ge dig det bästa av två världar - en mix av både naturliga och syntetiska fibrer som känns otroligt mot huden. Mixen torkar fort, transporterar bort fukt och reglerar temperaturen superbra!

När ska jag använda det?

- Perle är perfekt för rolega dagar utomhus - ta på dig ett underställ i denna kategori och njut av skidåkning, vandring eller varför inte när du sover under stjärnorna!

Hur är Perle i storlek?

- Perle är något åt det mindre hållet i storlek, sitter ungefär som vårt underställ Lökke. Den mönstrade jacquardstickade delen upplever jag ha lite mindre stretch än resten av tyget. Midjan är hög och midjeresåren är ganska bred. Ben- och armlängden är normal.

Love divočit: (tröja och byxa)

Kari TraaUnderställen i Love to go wild har en grym fukttransport så du kan röra dig obehindrat! Förutom Stil hör även Lune in här.

- Stil är en cool och sportig nyhet. Den mappade konstuktionen med olika tyger är utvecklad för högintensiv aktivitet. Dragkedjan fram ger dig chans till ventilation när det behövs och högst upp på dragkedjan finns även en dragkedjsstopper så du inte klämmer dig när det går fort i temperatursvängningarna. Alla sömmar är flatlocksömmar för en skavfri upplevelse, och insidan är borstad för både isolering och komfort. Observera att byxorna har en hög midja med bred midjeresår, så skönt och snyggt!

Materiál?

- Stil tillhör Love to go wild-kategorin där underställen är gjorda av tekniska material som är valda för deras förmåga att transportera fukt bort från kroppen samt torka fort. Det behövs under högintensiva aktiviteter.

När ska jag använda det?

- Stil och Love to go wild-kategorin är utvecklade för högintensiva aktiviteter, och hjälper till att hålla dig sval när du kör hårt till exempel under löpning och längdåkning.

Hur är Stil i storlek?

- Stil är normalt i storleken, stretchigt och figurnära. Stil Pant har hög midja med brett midjeband vilket gör att de sitter både snyggt och bekvämt. Normal ben- och armlängd.

Love cítit se volně: Knute(tröja och byxa)

Kari TraaKnute är en favorit som lanserades förra året, men som lever kvar även i år!

- Knute är ett snyggt och varmt underställ i vackert jacuardstickat snöflingemönster. Det är mjukt och hållbart, har en tunnare panel bak och under armarna för god rörlighet och bra andning. Flatlocksömmar för en mjuk, skavfri känsla och sköna muddar i ärmsluten.

Materiál?

- Knute ingår i kategorin Love to feel free som är en kategori med underställ i den ultimata naturliga materialmixen som är perfekt när temperaturen går ned och intensiteten går upp. Vi kombinerar det fantastiska naturmaterialet merinoull med Lenzing Modal, vilket är ett eco-friendly textilmaterial gjort av björkmassa. Det är ett lättviktsmaterial, men ändå slitstarkt.

När ska jag använda det?

- Det är utvecklat för aktiviteter under de kalla dagarna när du gör främst medelintensiva aktiviteter. Hoppa i Knute och du är redo för skidåkning, cykling och snöbollskrig!

Hur är Knute i storlek?

- Knute är normal men åt det mindre hållet i storlek, samma passform som vår klassiker Rose skulle jag säga. Så om du är mellan två skulle jag gå upp en storlek. Normal midjehöjd med smal midjeresår. Går till strax ovanför fotknölen i längd på mig som är 167 centimeter och har strl M så byxorna är inte superlånga, de andra byxorna i jämförelsen är längre.

Love to stay hot: Smekker(tröja och byxa)

Kari TraaAlla underställ i Love to stay hot (Rose, Lokke och Smekker) har en hög värmande effekt och passar de lugna, men kyligaste dagarna.

- Smekker är en stilren ullnyhet och är ultimat för kalla dagar utomhus. Smickrande linjer och skönt mappad design med exempelvis underarmspaneler för optimal rörlighet, flatlocksömmar för att slippa skav och mysiga stretchiga muddar i armsluten.

Materiál?

- 100% merinoull som är ett fantastiskt naturmaterial eftersom det kan absorbera mycket fukt men ändå behålla värmen. Det är också bra på att andas och har en naturlig odörresistens.

När ska jag använda det?

- De varma merinounderställen i Love to stay hot-kategorin är perfekta för äventyr på fjället och i skogen - och funkar toppen både till utförsåkning som till en mysig kväll framför en öppen eld. Helt klart den optimala kategorin för den frusna!

Hur är Smekker i storlek?

- Smekker är åt det större hållet i storlek, mjukt och stretchigt och ger med sig lite eftersom det är 100% ull. Jag skulle säga att det sitter som vår klassiker Åkle gör. Hög midja och bredare resår. Relativt lång i armar och ben.

SHOPPA HÄR: Underställ i ull

SHOPPA HÄR: Underställ i syntet

LÄS MER: Hitta rätt underställ