Löparskorna från Nike som är bäst i test Image

Löparskorna z Nike som är bäst i test

Tre löparskor som alla har fått toppbetyg från den inbitna löparpanelen - här är de bästa löparskorna från Nike!

Vi har låtit vår löparkunniga testpanel springa i tre par av Nikes populäraste löparskor, som alla är försedda med React-skum i mellansulan, för att ta reda på vilka löpare de egentligen riktar sig till. Läs testet av Air Zoom Pegasus 37, React Miler och React Infinity Run Flyknit här nedan.

SHOPPA HÄR :Všechny produkty značky Nike

Otestujte si: Air Zoom Pegasus 37

Test Nike Pegasus 37
Fakta damskon
Fakta herrskon

Testovací panel tycker!

Greppar underlag som: V případě, že se jedná o podklad, je třeba jej podložit: Elljusspår, bana, asfalt och lättare terräng.

Distanční zařízení: Intervaller, tempopass, lugna återhämtningspass eller långa distanser - Pegasus 37 är utmärkt till alla typer av löppass.

Typ av löpare: Pegasus har den ovanliga förmågan att passa alla typer av löpare, oavsett om du som nybörjare behöver en dämpad sko till återhämtningspassen, eller du som elit vill ha en sko för de snabba tempopassen. Den gemensamma nämnaren är att skon riktar sig till dig med ett neutralt löpsteg.

Passform: Den tunna meshen på ovandelen sluter om foten på ett behagligt och tight sätt. En dröm för fötterna helt enkelt. I övrigt är skon true to Nike och har en normalbred passform. Skon har även extra hål vid ankeln för skosnörena så att du verkligen kan knyta åt dem efter önskemål. Inget glapp så långt ögat når.

Dämpning: WOW! Pegasus 37 är den första Pegasus-skon som har en mellansula i märkets populära React-skum, med bland annat dubbla kuddar under framfoten. Det resulterar i en grym dämpning och ett responsivt frånskjut samtidigt som skon håller en låg vikt. Det här är en perfekt dämpad, neutral löparsko för tempopassen där du vill känna dig riktigt snabb.

Stabilita: Pegasus 37 är en neutral löparsko utan någon speciell upphöjnad vid hålfoten. Skons yttersula är även smalare än de andra modellerna i testet (om du tittar på skorna ovanifrån går sulan inte ut på kanterna längre än vad ovandelen gör), vilket ger mindre stabilitet. Samtidigt får du en smidigare känsla när du springer. Det är också av den anledningen som gör att skon funkar fint till intervaller.

Design: V případě, že se jedná o extrémní snygg verzi av Pegasus där den utstickande sulan bak vid hälen får höga betyg.

Test av: React Miler

Nike React Miler
Fakta damskon
Fakta herrskon
Testovací panel tycker!

Greppar underlag som: Asfalt, grus och lättare terräng. Men funkar allra bäst på hårda underlag.

Vzdálenosti: Skon är skapad för långa distanser genom en dämpning som håller kilometer efter kilometer utan att tappa form. Våra testare tycker att den gör sig bra till lugna återhämtningsrundor omkring milen. De som är lite mer erfarna tycker att skon kan bli lite klumpig efter en mil, men de som behöver stödet uppskattar den desto mer.

Typ av löpare: De som är relativt nya inom träningsformen och behöver en stabil sko. Du som är van löpare med ett bra löpsteg kan komma att vilja ha en smidigare och lättare sko.

Passform: Skorna är något breda, speciellt fram i tåboxen vilket våra testare med breda fötter älskar. Andra, smalare löparskor kan börja klämma åt efter ett par kilometer när fötterna sväller upp på grund av ansträngningen. Men det händer inte i React Miler. Plus för att skon har extra hål för snörning vid fotleden för att undvika glapp.

Dämpning: Den populära React-dämpningen imponerar och ger en mjuk och studsig löprunda. Mellansulan är mjuk och följsam från första stund. De i testpanelen som inte är vana löpare älskar skon som är väldigt förlåtande för ett ännu inte så tränat löpsteg. Du får en mjuk fotisättning.

Stabilita: Det här är en stabil löparsko som ger dig hög stabilitet tack vare den breda sulan och förstärkningar på sidorna av skon.

Design: Klockren design som påminner till viss del om en sneaker och märkets Air Max-skor. Bra där Nike! Testpanelen står ett extra slag för reflexdetaljerna som både är praktiska och snygga.

Test av: React Infinity Run Flyknit

Nike React Infinity Run Flyknit
Fakta damskon
Fakta herrskon
Testovací tyčinka!

Greppar underlag som: Grus, asfalt, elljusspår och löpband.

Distanze: Vložte všechny distanční prvky. Det här är en skonsam mängdträningssko för korta och långa pass, men den är skapad för de långa rundorna.

Typ av löpare: De som behöver en mjuk fotisättning och vill ha en sko som förhindrar löprelaterade skador. I övrigt de som har ett neutralt löpsteg.

Passform: Den stickade ovandelen ger en tight känsla på foten samtidigt som den följer fotens naturliga rörelser. I övrigt är skon true to Nike och har ingen speciell uppbyggnad för hålfoten. Passar ett neutralt löpsteg.

Dämpning: Sulan består av 24 percent mer skum än den vanliga Nike React-sulan vilket ger en nästan studsig känsla när du springer. Dämpningen är skapad för att minska löprelaterade skador och de i testpanelen som ofta får lite känningar i knä eller ländrygg när de springer blir imponerade. Den mjuka dämpningen är otroligt skonsam för kroppen.

Stabilita: Trots att skon är klassad som en neutral löparsko får den även höga betyg för stabiliteten. Eftersom skon har en bredare sula, än exempelvis Pegasus, och otroligt tight ovandel får du ett högt stöd för foten när du springer.

Design: Du känner dig snygg i löpspåret när du slirar fram i den här skon. Oavsett färgställning hyllas skon hos samtliga i testpanelen, både kvinnor och män. Nike har lyckats skapa en sko med en stilren design där det ändå händer någonting så skon känns väldigt innovativ och nytänkande.

Det skiljer de tre löparskorna åt:

React Miler är en stabilare variant av React Infinity Run Flyknit, samt har en tjockare ovandel. Jämfört med Pegasus är React Miler en mjukare sko för lugnare rundor, medan Pegasus passar bättre för tempopass. Pegasus är även det ultimata valet som passar alla typer av löpare, medan React Miler riktar sig till du som behöver extra stabilitet samt Infinity Run till dig som främst springer långa distanser.

SHOPPA HÄR :Nya löparskor från Nike

LÄS MER: Test! Bästa Nike-kläderna och skorna för män

LÄS MER: Bäst i test! Nike-favoriter för henne