Till henne: Fynda kläder och skor på vår sommarrea Image

Till henne: Fynda kläder och skor på vår sommarrea

Här har vi har samlat några av våra bästa klipp för dam på vår stora REA! Löparskor, sandaler, tights och mer.

Sommarrean är i full gång och vi har samlat lite godbitar för henne.

TIPY! Jděte přímo do SOMMARREANU

Cork sandal.jpgDet är sommar och då krävs det ett par snygga sandaler att matcha till solkyssta ben. Spana in de här nyheterna från Cruz.

Under Armour sport-bh.jpgEn av våra populäraste sport-bh:ar är den här klassikern från Under Armour, som får högt betyg av samtliga kvinnor som tränar i den.

Tights Blacc.jpgMan kan aldrig få för många tights. Är du en av de som föredrar stilrent svarta men ändå vill ha något extra kan du titta på de här från Blacc som har mönstrade detaljer vid bensluten.

Peak Performance jackaOm det finns en jacka som alla borde ha i sin garderob är det den tunna dunjackan. Peak Performance är grymma på jackor och den här modellen är en favorit. Även om du behöver spara den i garderoben tills hösten är här kommer du inte att ångra dig!

Löparskor Adidas.jpgDet här är en variant av populära UltraBoost från Adidas. Ovandelen är ventilerande så att du kan springa när det är varmt ute, utan att svettas sönder. Dessutom är komforten som vanligt på topp!

Sneakers Fila.jpgChunky sneakers fortsätter att dominera. Med det här paret från Fila kammar du hem full pott i stilpoäng.

Träningsjacka Nike.jpgSnygg och praktisk vindjacka från Nike som passar för promenader och löprundor när sommartemperaturen dalar. Du kan även packa ned hela jackan i en inbyggd magväska som gömmer sig i fickan framtill. Hur bra?

Tröja Peak Performance.jpgEn snygg, stilren swearshirt från Peak Performance som passar lika bra till kjol, jeansshorts som de tillhörande mjukisbyxorna.

Löparshorts Blacc.jpgDe här tighta löparshortsen från Blacc matchas snyggt till ett par löparskor i löpspåret som till vardagsstilen kombinerat med en hoodie som är loose fit.

Padelracket Babolat.jpgHar du också fastnat för Padel, eller vill du testa på? Här är ett perfekt nybörjarracket från Babolat.

Shorts Noun.jpgOavsett om du ska glida runt hemma, hänga i parken eller gå en promenad blir du dubbelt så bekväm om du gör det i ett par mjukisshorts. Spana in de här från Noun.

Vandringssko Salomon.jpgSommarens kanske bästa äventyr är vandring, allt från dagsetapper till all in-hajk i flera veckor. Oavsett behöver du ett par bra vandringsskor på fötterna - som de här från Salomon med ett membran av Gore-Tex.

SHOPPA HÄR: Allt på vår SOMMARREA

LÄS MER: Varför blir jag inte snabbare trots att jag springer?