Vinterns varmaste kängor Image

Vinterns varmaste kängor

De är varma, har ett grymt grepp på hala underlag och en mysig insida. Vi pratar såklart om vinterns varmaste kängor. Här är modellerna för hela familjen som du inte vill missa!

Det är en djungel där ute, en skodjungel alltså. Som tur är har vi plockat fram säsongens 15 hetaste modeller för herr, dam och barn som du kan klicka hem på en gång!

Vinterkängor och skor för henne

Ivalo2 W BUGrip, Icebug

Icebug Ivalo2Med dynamiska dubbar är den här modellen klockren när det är isigt utomhus.

Det här är en riktig tiopoängare när det gäller halksäkerhet och värme. Icebug är kända för sin förmåga att tillverka allt från löparskor till kängor med maxat grepp. På undersidan av de här fina vinröda vinterkängorna sitter dynamiska ståldubbar som fälls in när du går på asfalt, men fälls ut på snö och is - perfekt för dig som letar vinterkängor för hundpromenaden eller som vill ha en pålitlig vintersko att springa till bussen i! Vill du komplettera din shopping med ett par löparskor också? Här hittar du allt som Icebug har att erbjuda.

Steg, Kari Traa

Steg Kari TRaaMysigare än så här blir det inte. Under vinterns kalla (och torra) dagar kan du satsa på den här modellen!

Riktigt söt damstövel i vattenavvisande kalvmocka från Kari Traa. På insidan finns ett gosigt foder av ullmix, som garanterat håller dig varm i vinter. Dessutom är ull som näst intill luktfritt, och fortsätter värma även om du skulle bli blöt eller svettig. Stöveln finns att få i tre olika färger (blå, grå och rosa) samt har en mellansula i mjuk EVA. Här hittar du mer från ullexperten Kari Traa.

Zimní karneval, Sorel

Sorel Winter CarnivalBor du där det ofta är riktigt kallt eller går långa promenader med hunden kommer du hålla fötterna varma och torra i den här modellen. Supervarm sko!

Om du ska åka pulka med barnen, bygga snögubbar eller gå på långpromenad i djup snö är det här ett klockrent val. Den här vinterkängan från Sorel är faktiskt inget mindre än en pansarvagn. Förutom att den har hög sula som isolerar från den kyla som stiger från marken är den också vattentät. Annat nämnvärt med denna supersko är att det finns en innersko som går att plocka ur kängan. Häng den på tork efter användning så kan du använda skon igen på nolltid! Här hittar du fler skor från Sorel.

Baggy Wool, Palladium

baggy wool palladiumFoder i ull och ett kaxigt yttre - här är kängornas coolaste modell!

Precis som pansarvagnen från Sorel så har den här modellen från Palladium en uttagbar innersko, vilket är praktiskt då den på så sätt är lätt att vädra ur och torka. Förutom det är fodret av ull, vilket innebär att den är i princip luktfri (samt att den förstås också värmer extra gott). Det bästa med modellen är trots det att den är så snygg och går att ha både upp- och nedvikt, beroende på vad den ska matchas till! Gav det dig mersmak? Spana in alla vinterkängor och skor från Palladium.

Sugen på att cruisa runt mer bland vårt utbud? Här hittar du alla våra vinterkängor för damer.

Vinterkängor och skor för honom

Sutton 5A, Marc O'Polo

Marc Opolo Sutton 5AChelsea-boots som är lika snygga till jeans som kostymen!

Inte den varmaste kängan, men det solklara valet för dig som letar efter en trendig boot att matcha din jobb- eller vardagsoutfit med. Vinterkängan från Marc O'Polo är en klassisk känga i Chelsea-modell med dragkedja på insidan för att den ska vara lätt att dra på. Ovansidan är i fin mocka och skon finns att få i tre olika färger. Det är en sko som aldrig kommer bli omodern helt enkelt! Här hittar du alla skor från Mark O'Polo.

1964 Pac Nylon, Sorel

sorell vintersko ny bildVarm, varmare, varmast! Med den här modellen på fötterna kommer du hålla värmen i ur och skur!

Även om den här vinterkängan påminner mycket dammodellen från Sorel är det faktiskt inte samma sko, även om det är samma märke. Den här vinterkängan är däremot precis lika mycket av en gigant bland andra skor i sortimentet - ja, i alla fall när det gäller funktion. Det är kanske inte den känga du vill ha på när du går på stan, men den gör sig desto bättre till och från jobbet, på långpromenaden eller under lek med barnen i snön. Om det är en varm vinterkänga du söker kommer du garanterat inte att bli besviken. Här hittar du alla vinterkängor från Sorel.

Ivalo2 M BUGrip, Icebug

Icebug ivalo vinterkängorVet du med dig om att du ofta blir Bambi på hal is under vinterhalvåret är det här modellen för dig. Med dynamiska dobbar går du stadigt även på isigt underlag.

Precis som många av Icebugs löparskor har den här vinterkängan dynamiska ståldubbar i yttersulan, som fälls ut eller in beroende på underlag. Det gör att du kan känna dig trygg på diverse glatta ytor, samtidigt som du slipper smattret från ståldubbar mot asfalt när du passerar fläckar av barmark. Förutom det är de även väldigt snygga, för att vara en vinterkänga vars uttalade priorit är funktionen. Här hittar du mer från Icebug.

Vill du ha mer skor? Här hittar du alla våra vinterkängor för herrar.

Vinterkängor och skor för barn

Moana Leather GS, Nike

nike moana vinterskorTill de tuffa barnen som tjatar om att få gå i sneakers även på vintern - här är en varmare och tjockare modell.

En sammanställning av skor vore inte komplett utan minst en modell från Nike. De här vinterkängorna kommer hålla ditt barns fötter torra, tack vare vattenresistent läder. På undersidan av skon finns ett djupt mönster som ger bra grepp på både hårda och mjuka underlag. Förutom det är de även väldigt coola! Här hittar du hela vårt utbud från Nike.

Culusuk GoreTex Insulated Comfort, Superfit

Snowcat superfitDet självklara valet till kidsen, oavsett om det snöar eller regnar. Den här vattentäta modellen håller fossingarna torra och varma.

De här söta uppenbarelserna finns i fler färger, och passar alla barn. Yttermaterialet är 100% vattentätt, och klarar all möjlig bus och lek. I tester där barn fått vada genom och hoppa i djupa vattenpölar har dessa godingar inte släppt in en droppe vatten. Dessutom justeras passformen med två kardborreband, så att ditt barn enkelt kan ta dem av och på, helt själv. Självklart är de även väldigt varma! Låter det som något för dig? Här hittar du allt från Superfit.

Snowbank, 2.0 Waterproof Kid, Merrell

merell kidsEn streetcool, varm sko för familjens minstingar. Funkar lika bra till skolan som en dag i pulkabacken.

Det här är en varmt fodrad, tålig vinterkänga för barn, som passar de flesta väder. På undersidan finns en greppbar yttersula av gummi, och ovanpå skon finns vattentät, men ventilerande mesh. Även nämnvärt är att vinterkängorna från Merrell snöras med så kallad snabbsnörning. Det innebär att det varken finns rosett eller lösa snören som kan få barnet att snubbla. Också plus för att de går snabbt att snöra åt såväl som att ta av. Något för dig? Här hittar du alla Merrells vinterkängor för barn.

Vill du kolla mer? Här hittar du alla våra vinterkängor för barn.

LÄS MER: Aldrig mer kalla fötter! Här är de hetaste bootsen just nu

SHOPPA HÄR: Hela vårt utbud av vinterkängor och skor