Fanny Ahlfors ninjaträning gör succé på Instagram Image

El estreno de Fanny Ahlfors tiene éxito en Instagram

Más de 30.000 personas siguen a Fanny Ahlfors en Instagram e imponeras por su estilo y su control del cabello. Hemos hablado con ella y le hemos preguntado por qué es tan guapa

Chins med enbart två fingrar som grepp, armhävningar på romerska ringar som står på högkant, vertikala hopp uppför en klättervägg och genomförande av laxtrappan, det ökända hindret i Kanal 5-programmet Ninja warrior, som ställer oerhört höga krav på styrka, smidighet och kroppskontroll. Fanny Ahlfors, de Estocolmo, de 30 años de edad, ha publicado en su cuenta de Instagram @fanny_josefine este divertido reto.

Vi är inte de enda som imponeras av hennes prestationer. En diciembre, antes de que comenzara el año, recibimos más de 500 visitas en Instagram. Ahora tenemos más de 30.000 seguidores y hemos llegado a la cima.

- No creo que haya más comentarios positivos en Instagram. Ibland kan någon av omtanke varna mig att vara försiktig med en övning och några undrar varför jag gör vissa övningar. Lo mejor de todo es que no te arrepentirás de nada Därför skojar jag ibland till övningar, som när jag gjorde viktade chins med gymmets alla stora och lätta viktplattor som tillsammans vägde 25 kilo(Se klippet HÄR! ).

Vi träffar Fanny Ahlfors på Klättercentret vid Telefonplan i Stockholm. Aquí y en Extremfabriken, en Järfälla, es su esposa y ha trabajado durante mucho tiempo para conseguir nuevas ideas.

- Jag är nyfiken och vill testa saker. Lo que más me gusta de Klättercentret es la calidad de vida de los trabajadores. Jag ser inte mig själv som värsta starka tjejen utan tränar för att det är kul, för att jag mår bra av det och för att se vad kroppen kan klara av. Om jag sedan kan göra några videor av det är det roligt, men det får inte ta över.

fanny_josefine
Una de las cosas que más le gustan a Fanny Ahlfors de los corderos es que se le caiga la rueda. No es necesario que la gente lo haga en su propia cocina, pero es una forma muy fácil de conseguirlo. ¡Testa!

El hecho de que Fanny Ahlfors haya sobrevivido a esta dura prueba es el resultado de su ingenuidad y de su gran envidia. Hon har alltid levt ett aktivt liv. Uppväxttiden tillbringade hon i stallet med sin häst. Cuando cumplió 20 años, empezó a practicar kickboxing. Después de un año como kickboxer y boxeadora en SM y en la copa del mundo de Österrike (¡donde ganó todos sus tres combates!), empezó a boxear durante un año. Men träningsglädjen försvann och Fanny tog av sig boxningshandskarna och snörade på sig löparskorna i stället.

- Jag har alltid gillat att springa och tänkte att jag skulle bli en snabb löpare. Cuando nuestro trabajo, la empresa de revisiones PwC, patrocinó el Lidingöloppet, también tuvimos la oportunidad de participar en el concurso. Men jag drabbades av löparskador vilket innebar mycket frustration och många konstiga påhitt på gymmet i stället.

Un día, Fanny grabó un vídeo en Instagram en el que Helena Falk, boxeadora profesional y número uno en crossfit, hacía muscle ups.

- Helena y yo boxeamos en el mismo grupo y eso fue una gran inspiración para mí. Cuando empecé a hacer muscle ups, me sentí inspirado para seguir haciéndolo. Jag tänkte att muscle ups bara var att sätta ihop chins och dips, två övningar som jag kunde var för sig, men det var mycket svårare än jag trodde.

LÄS MER: Helena Falk: Jag är passionerat träningsgalen

A Fanny Ahlfors le encanta hacer ejercicios de musculación y ayuda a la entrenadora de crossfit Björk Odinsdottir. Junto con su entrenador de Crossfit Nordic, Fanny empezó a hacer muscle ups en tres horas y media.

- Además, me puse a trabajar con magnesio durante la noche después de haber estado en el gimnasio. Vissa dagar kunde jag inte bära en kasse eftersom jag hade så ont. Mina händer var trasiga och blodiga. Flera gånger gick jag till gymmet med en övertygelse om att 'den här gången ska jag klara det' eftersom det kändes så nära men fick gå lika besviken hem varje gång när det fortfarande inte gick.

Hasta que una zorra, de camino a Los Ángeles, le hizo un muscle up a Fanny en la playa Muscle de Santa Mónica.

- Fue la primera vez que me sentí así y me encantó conocer a alguien tan joven. Men eftersom jag hela tiden strävar efter att utvecklas började jag snart fundera på nästa mål. När jag hängde och klängde i ringarna på muscle beach väcktes tanken på att träna mer häng och kläng.

fanny_josefine
Fanny Ahlfors se esfuerza por conseguir un nuevo hombre. - Mitt mål med träningen nu är att kunna enarmspullups men vägen dit är inte enkel, säger hon.

I oktober förra året öppnade Extremfabriken, som kan liknas vid ett stort lekland för alla ninjaträningssugna. Fanny fastnade direkt och har tillbringat otaliga timmar där, bland annat på att lära sig bemästra laxtrappan, så att hon nu får den att se lekande lätt ut.

¿Ha pasado el invierno para todos?

- Si estás enfermo o tienes problemas con los hongos, no dudes en ponerte en contacto con nosotros. Es muy difícil y difícil pasar la prueba de embarazo. Por favor, póngase en contacto con nosotros para que le ayudemos a rehacer y completar el proceso. Si tiene poco espacio y poco espacio, o si tiene poco espacio, no se preocupe.

¿Cuál es la mejor solución para usted?

- Jag klättrar omkring två dagar i veckan och två dagar är jag på Extremfabriken. Sedan försöker jag lägga in löpning på det när det passar. Boxas vill jag egentligen göra mer än vad jag hinner just nu, jag kan ju tyvärr inte hinna med allt. Rörlighet är något jag tycker är viktigt och jag prioriterar att gå på ett par yogapass i veckan för att ta hand om kroppen.

¡LÄS MER: #stretchamore-utmaningen gör dig smidigare, rörligare och starkare!

¿Quieres jugar a Ninja Warrior este año?

- Sí. Es el mayor juego de obstáculos del mundo, por lo que te resultará muy difícil. Vissa saker måste jag öva in så jag vet att det sitter, som rampen, den är hög och jag är höjdrädd men jag måste bita i det sura äpplet så jag vet att jag klarar av den. Jag ska vara med för att jag tycker det verkar så sjukt kul, men det är inte därför jag tränar som jag gör. Jag tränar för att jag tycker det är roligt och vill utmana mig själv.

fanny_josefine
¿Cuáles son las mejores armas para luchar? Consigue armas con los anillos en el bolsillo AHORA puedes ver un vídeo sobre la navegación. -Jag har värdelös kroppskontroll, men ett pannben och en vilja som är grymt stark. Cuando me puse a hacer un buen viaje en Instagram, no quería perderme más tiempo para llegar a casa, dice Fanny Ahlfors.

¿SUGERENCIAS PARA EL NOVENO ANIVERSARIO?

FANNY AHLFORS TIENE ALGUNOS CONSEJOS PARA CONSEGUIRLO

1. Vive en un centro de ocio.

- Encuentra a alguien en tu viaje que te ayude a ahorrar dinero.

2. ¡Ha tålamod och öva mycket!

- När jag kom till Extremfabriken var det många grejer där som jag undrade hur jag skulle klara. Det kan verka som att saker är omöjliga men de är inte det om du övar mycket.

3. Es creativo

- Si no tienes un gimnasio cerca de donde vives, lo mejor que puedes hacer es ir a tu propio gimnasio. Bara din fantasi sätter stopp. Jag ser träningen som en lek. När jag kommer till Extremfabriken känns det som att komma till ett lekland och jag funderar över vad jag kan hitta på för kul just i dag.

LÄS MER: ¡Skaffa en bål av stål! Mañana empieza #sportacore

LÄS MER:Hinderbanelopp: ¿Qué te dicen las tres hindúes más fuertes?