Äntligen! Wytes höstkollektion 2017 är här Image

Äntligen! Wytes höstkollektion 2017 är här

Uppdaterade favoriter blandas med nya tillskott i Wyte Performance, höstens måste-kollektion för dig som vill ha sportiga snitt med en skön känsla.

Wyte är ett märke för dig som gillar sköna kläder med en sportig touch. Det är plagg med komfort i fokus som är lika självklara till och från gymmet som till vardags, och höstens kollektion är inget undantag.

- Techmaterialet, som blev en succé i våras, har vi fortsatt att jobba med i den här kollektionen. Det finns i mjukisbyxor och tjocktröja för både dam och herr. Modellerna är samma men med nya detaljer. På damsidan har vi uppdaterat snitten och tagit bort resårbanden i midjan, säger Matilda Johnson, produktutvecklare på Wyte.

victoria WCT PantRosa WCT-byxorna Victoria hittar du här och den tillhörande jackan kan du kika närmare på här . Foto: Pavel Maira/Steak Sandwich.

På herrsidan kan fans av den populära Claes tech-byxan se fram emot en modifierad variant med mesh i knävecken och mer tekniska detaljer. Nytt för i år är ett WCT-set för både dam och herr i rosa respektive blått.

Vad mer är nytt i den här kollektionen?

- Det är en lite kvinnligare höstkollektion än innan som vi tror att kunderna kommer uppskatta. Vi har klassiska tjocktröjor med en femininare touch som Nellie sweater med två slitsar framtill.

Var kommer inspirationen till höstkollektionen från?

- Färginspirationen kommer från en väggmålning på Graham street i trendiga Soho i Hong Kong som vi besökte i våras. På den gatan finns ett stort konstverk som attraherade väldigt mycket folk. Den väggmålningen blev inspirationen till årets höstfärger och det är en blandning av matt rosa, vinrött samt gråa och blåa toner.

VäggmålningVäggmålningen i Hong Kong som inspirerade designteamet till årets höstkollektion.

Vilka är kollektionens godbitar?

- Melina tech-setet för tjejer, och för killar skulle jag säga Claes tech i camo-print med en crew neck. Det är den klassiska mjukisdressen med det lilla extra. Du kan gå till Ica i den, ha den till och från gymmet eller hemma i soffan.

Hela kollektionen från Wyte AW 2017 hittar du här.

LÄS MER: Fem nya supersvettiga squats

LÄS MER: Det ska du tänka på innan du köper en regnjacka