Senaste trenden: Glansiga träningstights Image

Senaste trenden: Glansiga träningstights

Sola dig i din egen glans på gymmet med ett par glossiga tights! Här är de snyggaste glansiga tightsen.

SHOPPA NU: Träningstights

En av de senaste trenderna när det gäller träningstights är tights med högglans i tyget, så kallade shiny tights. Varför? Jo, för att det är sjukt snyggt! Glansigheten ger benen en smickrande form och dessutom ger det en lyxig känsla. Spana in de snyggaste glansiga träningstightsen just nu!

filippa k glossCropped Gloss Leggings från Filippa K är mode och funktion kombinerat. De här otroligt snygga och smickrande tightsen har extra hög midja och passar de flesta träningsformerna. Med dessa på benen blir du garanterat snyggast i rummet. Finns även i svart och grålila.

röhnisch shiny tightsRöhnisch Shiny Tights är ett par klassiska, svarta glansiga tights av högsta kvalitet. De har bred linning med en elastisk dragsko i midjan, samt en innerficka baktill på tightsen. Funkar lika bra på yogan som i gymmet.

better bodies veseyBetter Bodies är kända för att ligga i frontlinjen vad gäller trender, och så är det även i det här fallet. Vesey Leggings V2 är riktigt glansiga och coola. Faktum är att de är framtagna för att framhäva dina former! På sidan av benet finns en mobilficka.

galaxy tights blaccBli den starkast lysande stjärnan i galaxen med Galaxy Tights från Blacc. Det glansiga materialet smickrar dina ben, det breda resårbandet håller dem på plats och tightsen passar till all sorts träning.

etna tightsDe här tightsen från Blacc är ett måste för dig som älskar färg! Glansiga detaljer gör att tightsen sticker ut ännu mer och definierar dina muskler. Man kan säga att Etna Tights verkligen har det LILA extra! Finns även i blågrå och svart.

nike speed tightsHär får vi flera trender i ett och samma par tights: glansigt tyg och coola cutouts på sidorna. Nikes Speed Tight är ett plagg för dig som inte nöjer dig med det gamla vanliga. Löpartightsens detaljer ger inte bara en cool look utan ökar även andningsförmågan.

reebok high shineKõrgläikega! Det får du med de här tightsen från Reebok. Hög flexibilitet och följsamhet är ledorden för High Rise Tight. Vita detaljer lyfter tightsen till en nivå högre, och den höga midjan som är v-formad framhäver dina former!

SHOPPA NU: Träningstights

LÄS MER: Bäst i test - tights med hög midja