Höstsäsongens trender 2016 enligt Adidas Stellasport Image

Höstsäsongens trender 2016 enligt Adidas Stellasport

Heja, heja! Supersuccén Adidas Stellasports nya kollektion har hämtat inspiration från universitetsvärlden och dess lagsporter.

Adidas Stellasport, som designas av Stella McCartney i samarbete med Adidas, är känt för att ta ut svängarna på sina kläder och skor med coola snitt och färgstarka mönster och färger. Höst- och vinterkollektionen 2016 är inget undantag.

Den här gången har inspirationen hämtats från universitetens sportvärld där lagkänslan är stark och eleverna hejar fram sina idrottare i matchande tröjor. Den nya kollektionen är så sammanhållen att du kan mixa och matcha som du vill och skapa din egen uniform i trendiga kontrastfärger som lila, orange och grått.

stellasport
Packa din träningsutrustning i den här rymliga väskan som är döpt till Teambag 1! Foto: Pressbild / Adidas

Förutom träningstights i olika längder, sport-bh:ar och linnen innehåller kollektionen även plagg som vanligtvis bärs utanför planen eller efter träningspasset: lösare träningsbyxor, t-shirtar i mesh, bomberjackor och vindjackor samt sweatshirts och luvtröjor med dragkedja. Allt för att du inte ska behöva tumma på stilen varken före, under eller efter träningen!

5 favoriter från Adidas Stellasports nya kollektion!

stellasportTräningstights med korta dragkedjor längst ned på benen. Vi älskar printet! Ordinarie pris 549 kronor.

stellasportBomberjacka i oversizemodell med mönster som får dig att synas! Ordinarie pris 999 kronor.

stellasportVisa vilken stjärna du är genom att bära runt dina saker i den här snygga retro-väskan. Ordinarie pris 649 kronor.

stellasportSportig t-shirt i mesh med stort tryck på sidan. Ordinarie pris 449 kronor.

stellasportSneakers med lurvig insida som kommer att värma skönt under kyliga dagar. Ordinarie pris 1 095 kronor.

LÄS MER: 14 gråa, grymma garderobsfavoriter