Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa Image

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

Villainen aluskerrasto pitää sinut sopivan lämpimänä, olitpa sitten laskettelemassa, vaeltamassa tai menossa töihin. Testasimme aluskerrastot, mis pitävät sinut kuivana ja lämpöisenä.

Villasta valmistetuille aluskerrastoille on ominaista mainio lämmityskyky, mis pitää pintansa, vaikka materiaali kastuisikin. Luonnollinen materiaali on antibakteerinen eli se ei haise. Testasimme suosituimmat villakerrastomme, millest osa on puhtaasta merinovillasta ja osa villan ja synteettisen materialin sekoituksesta. Löydätkö oman suosikkisi?

NAISTEN ALUSKERRASTOT

Kuviomaniaa

KT_DAM_2.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Rose LS ja Rose Pant

Materjali: 100% merinovillaa.

Istuvuus: Normaalia kokoa, runsaat hihat ja normaalipituiset lahkeet. Plussaa sellest, et villapaita tuleb sopivan alas. Alaosa on vähe matalahko.

Mukavuus: "Aluskerrasto on supermukava, se tõesti myötäilee misista liikettäni", eräs tyytyväinen testaaja summaa. Siin voit pukeutua täielikult loodusmateriaaliin.

Disain: Täysi 10! Muotoilu on tõesti trendikäs, plussaa napeista.

Yhteenveto: Rose on üks suosituimmista naiste alusvaatteistamme, ja seda kiitellään eelkõige lämmöstä ja mainiosta designista. Kari Traa on naisten tuotemerkki, ja sen huomaa. Malli imartelee vartaloa ja tilaa riittää niin suurille rinnoille et leveälle lantiollekin. Kuna materiaali on kokonaan villaa, voi se aluksi vähe kutittaa herkkää ihoa. Malli on mukava, sopiva ja lämmin - ja selgelt üks testin parhaista malleista.

Viininpunainen herkku

WYTE_DAM.jpg

Merkki: Wyte

Malli: Flora Merino LS ja Flora Merino Pant.

Materiaali : 75% merinovillaa ja 25% polyesteriä.

Istuvuus : Koko on väga suur, seega voit hästi valida väikestemmän koon, kui tavaliselt painit kahden koon vahel. Muuten malli myötäilee vartaloa. Yläosa tuleb vähe takapuolen ylle.

Mukavuus : Mukava aluskerrasto, mis onuu ylle hästi. Mukava resori, mille abil alaosa pysyy paikallaan. "Plussaa kauluksesta, joka ei ole liiga tiukka, vaan annab ruumi hengittää", eräs testaaja märktaa.

Disain: Huomaamaton, hieno väri, joka on just nüüd supertrendikäs.

Yhteenveto: Ohut aluskerrasto on tehtud materialiseoksessa, mille suurin osa koosneb merinovillasta. Se varmistaa, et pysyt lämpimänä kylmällä säällä. Hihat on suurehkot ja neil on peukalon mentävä reikä, mikä lämmittää mukavasti. Nagu kuvasta näkyy, ka lahkeet on Wyten mallissa leveähköt. Parasta on ohuus ja hengittävyys. Voit mainiosti pukea aluskerraston hiihtolenkille tai laskettelurinteeseen, sest se eemaldab lämpöä tõhusalt.

Vilukissoille

helly hansen ny

Merkki: Helly Hansen

Malli: Lifa Merino 1/2 Zip ja Lifa Merino Pant

Materiaali: 100% merinovillaa.

Istuvuus: Normaalikokoinen vetoketjulla varusteltu malli, mis lämmittää kaulaa ja kus on pitkähköt hihat. Villapaita laskeutuu veidi takapuolen ylle ja varmistaa, ettei ylä- ja alaosan väliin jää turhaa ruumi. Housut on varustettu leveällä ja joustavalla resorilla.

Mukavuus: Osa saumoista võib tuntua, kun puet aluskerraston päälle, kuid muuten materiaali on väga mukavaa. "Epätavallisen mukava ollakseen villasta tehtud", ütleb iloisesti yllättynyt testaaja.

Disain: Viisikymmentä vaaleanpunaista sävyä? Osa testiryhmästä pitää väreistä ja sellest, kuidas ne toisiinsa liittyvät. Osa taas on kyllästynyt katselemaan alati vaaleanpunaista naiste vaatteista. Kerrastoa saa ka sinisenä/punaisena.

Yhteenveto Oletko vilukissa? Ei hätää! Lifa Merino on Helly Hansenin lämpimin aluskerrasto, mis on tehtud kokonaan merinovillasta. Parhaiten materiaali sobib astetta rauhallisempaan liikuntaan. Se istuu yllättävän hästi ylle. Testiryhmä peab ka vetoketjusta ja pika kauluksesta, joka lämmittää mukavasti. Saat halutessasi vetoketjun avaamalla päästettyä ylimääräistä lämpöä.

Lämpimämpi kuin luulet

PEAK_DAM.jpg

Merkki: Peak Performance

Malli: Magic Half Zip ja Magic Long John

Materiaali: 50% merinovillaa, 46% polyesteriä ja 4% elastaania.

Istuvuus: Normaalikokoinen, pitkähköt hihat ja lahkeet. Malli sobib hästi peaaegu kõigile.

Mukavuus: Erittäin mukava aluskerrasto. Osa testaajista ütleb, et osa saumoista tuntuu. Toiset testaajat eivät löydä mitään valittamista.

Disain: Back to black - puhdas muotoilu kohtaa puhtaat detailohdat.

Yhteenveto: Siin Peak Performance -sarjan aluskerrastossa kohtaa kaks maailmaa. Monien testaajien suursuosikki. Aluksi on märkettava, kuidas mukava ja meeldyttävä see aluskerrasto on, sest se onuu ylle kui valettu. Älä anna sünteettisen materiaalin hämätä - aluskerrasto lämmittää lähes villaisen tavoin. "Seda täytyy melkein ise kokeilla, jotta ymmärrät, kuinka mukava se on", eräs testaaja märktaa.

ALUSKERRASTOT MIEHILLE:

Parimat puolet molemmista maailmoista

BULA_HERR.jpg

Merkki: Bula

Malli: Camo Merino Villa Crew ja Camo Meriono Villahousut

Materiaali: 60% merinovillaa ja 40% polyesteriä.

Istuvuus: Löysähkö kokoon nähden. Malli istuu tiiviimmin käsivarsien ja jalkojen ympäriltä kui vatsan kohdilta.

Mukavuus: Lämmin ja mukava malli.

Disain: Erittäin mukava muotoilu. Testiryhmä tykkää camo-yksityiskohdista.

Yhteenveto: Tällä villa- ja sünteettisellä materjaliseoksella varustetulla aluskerrastolla on mainio kyky lämmittää. Jos olet siiski väga herkkä kutiamaan, see ei ole esimene valintasi. Jos siiski tiedät, et kestät hästi villaa, anna palaa. Malli sobib hästi ylle, se myötäilee misista liikettäsi ja näyttää tyylikkäältä. Merinovilla lämmittää ka kosteana ja polyesteri lisää mallin kestävyyttä. Käytä seda aluskerrastoa, kun outdoorilet rauhallisesti kelin ollessa kovin kylmä. Plussaa tasaisista saumoista.

Mukavuusunelma

WYTE_HERR.jpg

Merkki: Wyte

Malli: Arvid villapaita ja Arvid housut

Materiaali: 75% merinovillaa ja 25% polyesteriä.

Istuvuus: Aluskerrasto vastaa koguaan ja istuu täydellisesti ylle. Paita on hiukan lyhyehkö tõesti pitkille testaajille, muidu istuvuudessa ei ole märkettavaa.

Mukavuus: Todella mukava materiaali, mis sobib täydellisesti ylle. Plussaa hihansuiden peukaloaukoista, mida pitävät mallin paikoillaan ja lämmittävät.

Disain: Täydet pisteet! Joskus tyylipuhtaus on suositeltavaa. Selle aluskerraston sininen väri miellyttää jokaista testaajaamme.

Yhteenveto: Arvid nousee monen testaajan suosikiksi kehujen "ehdottoman täydellinen" ja "väga mukava aluskerrasto" kera. Merinovillan ja synteettisen materialin sekoitus on tõesti ohut. Yläosa muistuttaa isegi tavallista T-paitaa. a on väga ohut. Niin palju, et yläosa muistuttaa tavallista t-paitaa. Aluskerrasto lämmittää, mutta ei ole mikään superkuuma. Malli sopii ka kukkaronnyöreille.

Ulkoneva muotoilu

MONS_HERR.jpg

Merkki: Mons Royale

Malli: Olympus 3.0 LS ja Olympus 3.0 Leggingid

Materiaali: 93% merinovillaa ja 3% elastaania.

Istuvuus: Normaalikokoinen, hieman tilavahko. Lahkeissa ja hihoissa on vähe ylimääräistä, mikä teeb mallista sopivan suurimmalle osalle kasutajatest.

Mukavuus: Aluskerraston parasta antia on, ettei se kutita lainkaan, nagu osa malleista kunagi.

Disain: Siin mallissa on jotakin, mis saab testiryhmän ühendämään aluskerraston juoksuvaatteisiin. Hihojen logo teeb sellest mallista erottuvan.

Yhteenveto: Mons Royale on tõesti panostanut käesoleva aluskerraston suunnitteluun. Tästä et löydä tarpeettomia saumoja, sillä materiaali on saumatu. Se tuntuu hyvältä ihoa vasten. Kuigi pohja on lähes sataprosenttista villaa, se lämmittää sobivasti, mutta Alppien jääkylmiä päiviä varten tarvitset ehkä lämpimämmän aluskerraston. Ventilaatio ei villavaatteiden tavoin ole paras mahdollinen, joten malli sobib paremini rauhallisempaan liikuntaan pariin pakkasasteeseen. Plussaa muotoilusta, jonka tõttu soovite kasutada seda isegi arjessa.

Helposti paleleville

CRAFT_HERR.jpg

Merkki: Craft

Malli: Merino 240 Zip ja Merino 240 housut

Materiaali: 51% villaa, 36% polyesteriä ja 13% polyamidia.

Istuvuus: Normaalia kokoa tai aavistuksen pienehkö. Voit valida oma kokosi. Malli myötäilee vartaloa, muttei onu liiga tiukasti.

Mukavuus: Erittäin mukava aluskerrasto. Malli on niin mukava, et selles teeb mieli kulkea ympäri vuoristoa isegi päiviä.

Disain: Pelkistetty malli, kus on vähe kuvioone. Todella Craftimainen.

Yhteenveto: Onko keli tõesti kylmä? Selles juhul voit huoletta nauttia Merino 240 -aluskerrastosta. Tämä malli on väga lämmin ja on parhaimmillaan vuoristossa ja laskettelureissulla - olitpa sitten hiihtoreissulla või kävelyllä. Vetoketjullinen pusero on mukava ja käytännöllinen, sillä voit vetoketjun abil säädellä lämpöä. Üks parhaimmista poolsta on mukavuus. Malli istuu täydellisesti ja lämmittää hästi. Parasta mallissa on siiski, ettei se kutita yllä ja et se kestää käyttöä.

Peakin klassikko

Underställ Peak

Merkki: Peak Performance

Malli: Magic Half Zip ja Magic Long John

Materiaali: 50% merinovillaa, 46% polyesteriä ja 4% elastaania.

Istuvuus: Normaali koko, normaalit pitkät hihat ja lahkeet. Jos olet pikk, voit kokea aluskerraston aavistuksen lühehkönä. Kerrasto istuu tiukasti ylle.

Mukavuus: Erittäin pehmeää materia! Ohut kangas tuntuu mukavalta ja joustava kangas takaa mainion liikkumisvapauden.

Disain: Mukavampi versioon basic -aluskerrastosta, üks Peak Performance -mallin testaaja tokaisee.

Yhteenveto: Peak Performances Magic -sarja on klassikko aluskerrastojen joukossa. Valita voi joko vetoketjullisen mallin tai ilman vetoketjua tulevan. Osa suosii korkeaa kaulusta ja sen lämmittävää ominaisuutta, kun taas toisista vetoketju teeb aluskerrastosta välikerraston. Aluskerrasto istuu hästi ylle ja istuvuus imartelee. Se sobib hästi ka lasketteluun.

Perussetti

craft ny ny

Merkki: Craft

Malli: Merino 180 -sarja

Materiaali: 47% polüesteriä, 42% villaa ja 11% polyamidia.

Istuvuus: Aluskerrasto istuu lyhyehköjen trikoiden tavoin. Jos olet kovin pikk, ota kokoa suurem või valitse teine malli.

Mukavuus: Niin miellyttävä! Saatat tuntea saumat pukiessa, mutta treenin aloittaessa et neid huomaa.

Disain: Kokomusta ja tyylipuhdas. Tämä on malli sobib sulle, mis et halua erottua joukosta.

Yhteenveto: Tämä aluskerrasto on tehtud villasta ja sünteettisestä materjalist. Se on väga ohut. Se lämmittää sobivasti kylminä kuukausina, mutta kaikista koleimpina päivinä tarvitsee kaverikseen vähemalt välikerroksen. Samassa setissä tuleb ylä- ja alaosa, mis sobib kukkarolle. Ohuen materialin ansiosta ventilaatio on astetta parem ollakseen villainen.

OSTA TÄÄLTÄ: Aluskerrastot

LUE LISÄÄ: Testin parhaat! Talvitakit turkiskauluksella