Nya tightsen från 2XU har hög midja! Image

Nya tightsen från 2XU har hög midja!

Det är många träningsnördar som har väntat på den här dagen. Nu finns populära kompressionstightsen från 2XU äntligen med hög midja!

En av höstens hetaste nyheter när det gäller träningskläder är den helt nya dammodellen Hi-Rise Compression Tights. Det är en vidareutveckling av omåttligt populära Mid-Rise Compression Tights från 2XU, som nu lanseras med hög midja.

Midjan på nya Hi-Rise Compression Tights har en 12 centimeter bred linning, med en liten nyckelficka på insidan, så att du kan lägga nyckeln till skåpet på gymmet i den medan du tränar. Den nya högre midjan ger skönt stöd när du tränar och har perfekt passform med full rörelsefrihet.

Hi-Rise Compression Tights är tillverkade av 72% Nylon och 28% Elastane och är gjorda i ett graderat kompressionsmaterial som ger mycket bra stöd och stabiliserar musklerna under fysisk aktivitet. Tightsen är perfekta för dig som motionerar och tränar regelbundet och behöver ett par slitstarka tights i ett lätt och svalt material med bra andningsfunktion som snabbt transporterar bort fukt från huden. Hos oss på Sportamore hittar du tightsen i storlek XS kuni XL. Rekommenderat pris är 1 295 kronor.

2xu
Nya kompressionstightsen med hög midja från 2XU hittar du HÄR.

LÄS MER: Tightsen med hög midja som är bäst i test