Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas Image

Osta joululahjaksi kengät - loistava lahja-opas

Etkö tiedä mida osta äidille, isälle, poikakaverille tai parhaalle sõbrälle joululahjaksi? Älä huoli - meil on loistava vinkki! Mikä oleks parem lahja Pohjolan kylmään talveen kui hinnatud ja lämpimät talvisaappaat?

Oikean mallin löytäminen kenkäviidakosta on haastavaa. Onneksi oleme valinneet kauden 15 kuuminta mallia niin miehille, naisille kui lastelekin. Sen kun käärit kengät paketti ja piilotat kuusen alle. Nende vinkkien avulla joulusi sujuu mukavasti.

Talvisaappaat ja -kengät naisille

Ivalo2 W BUGrip, Icebug

Ivalo2 BUGrip Icebug Tämä on tõeline kümne pisteen kenkä, kun etsit turvallista ja lämpöistä kenkää. Icebug tunnetaan enne kõike kyvystään valmistaa talvijuoksukenkiä- ja saappaita parhaalla pidolla. Nende viininpunaisten talvisaappaiden pohjissa on dynaamiset teräsnapit, mida taittuvat sisään kävellessäsi kovalla alustalla, mutta pääsevad käyttöön lumella ja jäällä -täydelliset kengät kõigile, mis etsivät talvisaappaita koiran ulkoiluttamisen tai mida soovivad luotettavan talvikengän töömatkoille. Haluatko täiendada ostoksesi ka saman tuotemerkin juoksukengillä? Täältä löydät kaiken mida Icebug pakub.

Steg, Kari Traa

Steg Kari TRaa Todella söpö vettä hylkivä mokkasaapas Kari Traalta. Sisäpuolelta leiab mukava villasekoitevuori, mis pitää jalkasi lämpimänä ka talvella. Lisaks villa on melkein hajutonta ja se lämmittää edelleen, vaikka hikoilisit. Kumisaappaita on saatavana kolmessa eri värissä (sininen, harmaa ja vaaleanpunainen), ja seal on välipohja pehmeää EVA-materjali. Täältä löydät rohkem malleja Kari Traalta.

Talvekarneval, Sorel

winter carnival Jos aiot hiihtää lastega, ehitada lumiukkoja tai käydä pitkiä kävelyretkia syvässä lumessa, tämä on viisas valik. Sen lisaks, et mallissa on korkea pohja, joka eristää maasta nousevalta kylmältä, se on ka vedenpitävä. Teine huomattava asia siin superkenkässä on, et sisällä on vuori, joka võidakse eemaldada haluttaessa. Ripusta se kuivaimen päälle käytön jälkeen, et voit kasutada kenkiä uudelleen nopeastikin! Täältä löydät lisää kenkiä Sorelilta.

Baggy Wool, Palladium

baggy wool palladium Aivan nagu Sorelin panssarimallissa, ka siin Palladiumin mallissa on irrotettava sisävuori, mis on kätevä, sest se on lihtne eemaldada ja kuivata. Lisaks se on villavuori, mis tähendab, et se on põhimõttessa hajutonta (ja tietysti ka lämmittää eriti hästi). Parasta mallissa on tyylikkyys ja monipuolisuus. Ihastuitko tähän Palladiumin malliin? Katso kõik Palladiumin talvisaappaat ja -kengät.

Jäitkö kaipaamaan midagi rohkem? Täältä löydät kõik naiste talvisaappaat.

Talvisaappaat ja -kengät miehille

Sutton 5A, Marc O'Polo

mar o'polo vinterkänga Tämä on selkeä valik neile, kes etsivad trendikkäitä saappaita, mis sopivat töihin või arkeen. Marc O'Polon talvikengät on klassiset Chelsea-saappaat. Niissä on vetoketju, jotta pukeminen kävisi kergesti. Yläosa on mukavaa mokkaa ja kengät on saatavana kolmessa eri värissä. Se on kenkä, joka ei yksinkertaisesti koskaan vanhene. Täältä löydät kõik Marc O'Polo -kengät.

1964 Pac Nylon, Sorel

sorell vintersko ny bild Kuigi tämä talvisaapas on hästi sarninen nagu naiste Sorel-malli, se ei oikeastaan ole sama kenkä, vaikka tuotemerkkikin on sama. Parhaiten kenkä sopii töömatkalle, pitkille kävelyille ja lasten koos leikkimiseen. Jos etsit lämmintä talvikenkää, et tule pettymään. Täältä löydät kõik Sorelin talvisaappaat.

Ivalo2 M BUGrip, Icebug

Icebug ivalo vinterkängor Nagu monet Icebugin juoksukengät, ka käesoleva talvikengän ulkopinnassa on dynaamiset teräsnastat, mida taittuvat maan pinnan mukaan. Selle abil voit tuntea olosi turvalliseksi erilaisilla liukkailla pinnoilla ja välttää jälkiäteräsnapeista asfaltilla kulkiessasi. Lisaks ne on ka väga tyylikkäät talvikengiksi, mille prioriteetti on siiski toiminnoissa. Täältä löydät lisää Icebugin malleja .

Haluatko näha lisää kenkiä? Täältä löydät kõik meeste talvikengät

Lasten talvisaappaat ja -kengät

Moana Nahka GS, Nike

nike moana vinterskor Kenkäkokoelma ei oleks täielik ilma ühe Nike-mallia. Need talvikengät pitävät lapsesi jalat kuivina vedenkestävän nahan ansiosta. Kengän alapuolella on syvä kuvio, mis annab hea otteen sekä kovilla et pehmeillä pinnoilla. Täältä löydät kogu tuotevalikoimamme Nikeltä.

Snowcat GoreTex Insulated Comfort, Superfit

Snowcat superfit Näistä söpöistä kengistä leiab rohkem värejä ja ne sopivat kõigile lastele. Ulkopinta on 100% vedenpitävää ja suudab käsittelemään kaikenlaista leikkimistä. Lisaks istuvuus säädetään kahdella tarranauhalla niin, et lapsesi võib kergesti panna ne ise jalkaan ja riisua. Tietysti ne on ka väga lämpöiset Mitä veel oodat? Täältä löydät kaiken Superfitiltä.

Snowbank 2.0 Waterproof, Merrell

merell kids Tämä on lämmin, vuorattu, kestävä talvikenkä lastele. Malli sobib mone eri keliin. Pohjassa on tarttuva kumipohja ja kenkä on vesitiivis, mutta seal on ka hengittävä verkko. Huomionarvoista on ka se, et Merrellin talvikengät on nauhoitettu ns. pikanauhoilla. Tämä tähendab, et seal ei ole löysiä naruja, kuhu lapsi võiks kompastua. Plussaa ka sellest, et kengät võib kiiresti niputtaa ja võtta ära. Täältä löydät kõik Merrell-talvisaappaat lastele.

Haluatko näha lisää? Täältä löydät kõik lasten talvisaappaat.

LUE LISÄÄ: Heitä heastit paleleville jaloille! Siin on tällä hetkel kuumimmat saappaat

OSTA TÄÄLTÄ: Koko valikoima talvisaappaita ja -kenkiä