Super Natural har basplaggen du väntat på! Image

Super Natural har basplaggen du väntat på!

Med en noggrann blandning av ull och syntet har Super Natural levererat de perfekta plaggen för din basgarderob sedan 2012. Nu hittar du sportswearmärket hos oss!

SHOPPA HÄR: Vårt utbud från Super.Natural

Det är ingen slump att tyskbaserade märket Super Natural har valt ett namn som anspelar på både det övernaturliga och det organiska. Här verkar traditionella, högkvalitativa material med mer tekniska för tåligare, skönare och mer funktionella plagg.

- Tanken är att ta alla fördelar från tekniska syntetkläder och tekniska ullplagg och kombinera dem till "super natural"-egenskaper samtidigt som du eliminerar nackdelarna hos de båda materialen. Och det är därifrån namnet kommer, säger Anders Westhoffpå Super Natural.

Super.NaturalMerinoull, som finns i alla Super Naturals plagg, är naturligt antibakteriellt och ser till att du håller dig sval när solen steker på.

Super Natural har de perfekta basplaggen för dig som letar efter en mix av mode, träning och outdoor, och föredrar kläder som funkar like bra till vardags som på yogapasset. Just yoga är en stor inspiration för vår- och sommarkollektionen. Hos oss hittar du härliga t-shirts, mjukisbyxor, hoodies och klänningar för tjejer.

Kläderna är gjorda av ett garn med en kärna i syntetmaterial (exempelvis polyestergarn) och merinoull spunnet runtomkring. Resultatet blir en mjuk och härlig mix av syntet och merinoull som känns skön mot huden.Vissa plagg har även en touch av nailon eller elastan i sig.

- Våra kläder passar den aktiva vardagshjälten som vill kunna ha sina kläder till både yogapasset, under löprundan, hemma eller på jobbet. Plaggen går även att tvätta precis som vanliga kläder, det vill säga i 40 grader, och torktumlas på låg värme, säger Anders Westhoff.

3 måste ha-plagg från Super Natural

SN topp 3

  1. Är du ute efter en t-shirt som du både kan ha till vardags och på träningspasset är Essential I.D, gjord i merinoull och polyester, valet. för dig. Finns i vitt, blått och grått och rekommenderat pris är 449 kronor.
  2. Motion Peyto Tee, som finns i rostrött och grått, är till hälften gjord i merinoull och har en lösare passform för vardagsbruk och lågintensiva yogapass. Rekommenderat pris är 649 kronor.
  3. Motion Yoga Bra, rekommenderat pris 649 kronor, är en uppskattad favorit tack vare kombinationen av merinoull, polyester och elastan. Finns i turkost och svart.

LÄS MER: Sneakersväder! 8 gråa godbitar för tjejer

LÄS MER: Äntligen finns Swegmarks sport-bh:ar på Sportamore

SHOPPA HÄR: Sportswear för dam och herr