Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille Image

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

Haluatko pukea yllesi jotain tõesti pehmeää ja pehmoista? Selles juhul vastus on teddyfleece. Testasimme lukuisia eri malleid ja kokosimme ühele parimale.

Teddyfleece on üks mukavimmista vaatteista, mida voit kasutada külminä kuukausina. Vaate toimib mainiosti alla, keskikerroksena tai vain ylimääräisenä lämpimänä puserona, kun kylmä iskee. Testiryhmämme tutustui teddyfleecejen maailmaan ja valitsi voittajat nii naiste kui meeste malleista.

Naisten teddyfleecet:

Pehmeä sise- ja väljaspool

DAM_WEARCOLOUR.jpgMalli: Boom Jacket

Merkki: Wear Color

Testiryhmä ütleb: Tämä on väga viihtyisä teddyfleece materista, mis on sisältä yhtä mukavaa kui väljaspool. Mallissa on pehmeät hihansuut, mis sulkeutuvat tiukasti ja lämpimästi, ja kuna puserossa on ka korkea kaulus, se eristää hästi kylmältä. Taskut on suured ja tilavat ja ne saa kiinni vetoketjuilla, joten voit pitää arvoesineesi turvassa.

- Vasemmassa käsivarressa on väike vetoketjullinen tasku, johon voit kätkeä väikeseid asju, mutta suurin syy sill on tõenäoliselt silmiä miellyttävä yksityiskohta, üks testaaja pohtii.

Testiryhmän mielestä design on äärmiselt siisti ja puhdas. Puseron sininen ja valkoinen versioon olid heidän mieleen.

Kuin jääkarhun halaus

DAM_HH.jpg Malli: Precious fleecetakki

Merkki: Helly Hansen

Testiryhmä ütleb: Koska fleece on ulkopuolelta sama materiaalia kui sisepuolella, on testiryhmämme yhtä mieltä sen yltiöpäisestä pehmeydestä. Vetoketjuilla suljettavissa taskuissa on ka pehmeä synteettinen kangas, kus võib lepuuttaa käsiä. Kainaloiden alla on eräänlainen joustava paneeli optimaalisen istuvuuden saavutamiseks. Kaulus on korkea ja pitää külmän poissa.

- Tästä puserosta tuleb mieleen jääkarhun halaus, eräs tyytyväinen testaaja hehkuttaa.

Monitoiminen unelma

DAM_PEAK.jpg Malli: Original Pile Neck

Merkki: Peak Performance

Testiryhmä ütleb: Etsitkö mallia, joka palvelee nii lumisena välilupäivänä kui sohvallakin? Voit lopettaa etsinnät. Siin on suloinen teddyfleece, kus on poolkas vetoketju. Puseroissa on pehmeät hihansuut ja kaks stoca-taskua käsien lämmittämiseen. Kaunis vadelmanvioletti väri miellytti testaajiamme, mutta mallia saa ka kauniissa laivastonsinisessä sävyssä. Nagu alati, Peak Performance on ajatellut muotoilua. Rinnan kohdalta leiab väike logo.

- Olen leidnud täydellisen takin, eräs testaaja ütleb.

Kestävää laatua

DAM_EIVY.jpg Malli: Redwood Sherpa -takki

Merkki: Eivy

Testiryhmä ütleb: Malli on aavistuksen ylisuuri. Tilavan istuvuuden ansiosta saat tilaa kerrosten alle. Se sopii ka tilavista malleista pitäville. Teddypaitaa saa kolmessa miellyttävässä värissä (musta, sammaleenvihreä ja viininpunainen), millest kaikista testaajamme pitivät. Hihoissa on peukaloreiät, mis viimistelevät istuvuuden. Mallista leiab kaks tilavaa taskua, kuhu voit kätkeä arvotavarasi tai lämmitellä käsiä.

- Tämä on laadukas teddyfleece, materiaali tuntuu kestävältä ja sobib mone vuodenaikaan, eräs testaaja iloitsee.

Hyvännäköinen malli, joka eristää mainiosti

DAM_KT.jpg Malli: Midlayer

Merkki: Kari Traa

Testiryhmä ütleb: Vau, tämä pusero on nii mukava ja lämmin! Sillä on hea lämmön eristämiskyky ja se sobib suurepäraselt külmään keliin. Villapuserossa on lämpimät hihansuut, mis erottuvat selgelt muun puseron värissä sekä kaks vetoketjullista taskua ja rintatasku. Malli on tilava. Tämä malli saa ka plussaa kahdesta vetoketjullisesta sivutaskusta sekä ylimääräisestä rintataskusta. Se on paitsi käytännöllinen yksityiskohta, ka tyylikäs lis.

- Kaulus on sopivan kõrge ja tundub väga mugavalta. Se ei ole liiga kõrge ega liiga matala, eräs testaaja iloitsee.

Miesten teddyfleecet

Urheilullinen malli

HERR_WEARCOLOUR.jpg

Malli: Retro Pile Jacket

Merkki: Wear Color

Testiryhmä ütleb: Kaunis teddyfleece, mis sobib kõigile. Siinä on vetoketjullinen rintatasku, mis on sekä kasutännöllinen et tyylikäs. Mallissa on kaks muud taskua, kus on ka vetoketju. Melko ohut ja kevyt teddyfleece, mis tuntuu vähe sportullisemmalta.

-Tätä voisin kasutada nii rinteessä et kaupungissa. Niin tyylikäs se on! eräs testaaja räägib.

Käännettävä unelma

HERR_HH.jpgMalli: Oslo Reversible Pile Jacket

Merkki: Helly Hansen

Testiryhmä ütleb: Helly Hansen on olnud tõesti fiksu! Seda mukavaa vaatekappaletta saab kasutada kummin päin tahansa. Toiselta puolelta se on teddyfleece ja teine pool pitää vett ja tuulta. Toisin sanoen se on tehtud ka ulkokäyttöön. Molemmilta puolilta leiab kaks taskua. Kaulus tuleb korkealle.

- Tuulisena päivänä käännän vain takin peal niin, et kangaspuoli on ulkona. Niin fiksu ja hyödyllinen lahendus, eräs myyty testaaja hehkuttaa.

Edullinen klassikko

HERR_WYTE.jpg Malli: Teo

Merkki: Wyte

Testiryhmä ütleb: Klassinen design ja väga hea hinna eest! Mallissa on vetoketjulliset taskut, joten voit kantaa arvoesineitä alati mukanasi. Lisaks taskut on üsna suured. Kaulus on korkeahko. Valkoinen heijastin on mukava yksityiskohta.

- Hihat eivät kapene, mutta se tähendab toisaalta suuremaa liikkumisvapautta, eräs testaaja pohtii.

OSTA TÄÄLTÄ: Fleecepaidat

LUE LISÄÄ: Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja meestele