Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille Image

Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

Tarvitsetko kestävät ja mukavat väliluhousut terassin rakentamisen, kävelyille ja sienimetsälle? Selles juhul oled saanud õigaan paikkaan!

Ulkoiluhousut tuleb valida nii, et ne vastavad seda aktiviteettia, millele olet ne hankkimassa. Testipaneelimme on kokeillut kolmet housut niin miehille kui naisillekin - joustavaa, kestävää ja siltä väliltä olevaa mallia. Lue mitä mieltä ta on Haglöfsin ja Dobsomin.

SUORAAN OSTOKSILLE: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

Testissä: Ulkoiluhousut (naised)

Psst! Rullaa alaspäin nähdäksesi meeste mallit ...

MOSS PANT, DOBSOM

Friluftsbyxor

Saatavilla väreissä: musta.

Sopii: sienestykseen, kävelyyn ja lühille metsäretkille.

Testipaneelin mielipide:

Need on selgelt testin joustavimmat outdooriluhousut. Tämä teeb neist erinomaiset sulle, mis asetat etusijalle mukavuuden ulkoillessa.

- Paras ominaisuus? Tietysti painduus! Näissä voin minna sügavään kyykkyyn sienestäessä ilman, et saumat repeilevät, üks testaaja ütleb ja jatkaa:

- Huono pool? Housuissa ei ole vahvikkeita. Jos istut alas märässä metsässä, kastut varmasti.

Dobsom on pyrkinyt luomaan mahdollisimman mukavan välisilukokemuksen, mutta kõik testaajat on sama mieltä sellest, et sinu ei kannata onua maahan. Pehmeä materjal ei ole eriti vedenkestävä ega kestävä ülepäätään.

- En laittaisi näitä housuja jalkaan, jos olisin puutarhassa tai rakentamassa terassia. On suuri vaara, et materiaaliin tuleb reikiä, üks testaajista märktaa ja saa kiiresti taustatukea.

- Kyllä, ja taskuja ei ole piisavalt, et voisit kergesti kantaa kaasa ruuveja, viivainta tai teisi ehitus tarvittavia vahendeid, kun teet ulkotöitä.

Ei, näitä housuja kasutatakse peamiselt lenkillä koiran koos ja lühillä metsäretkillä. Näihin tarkoituksiin ne on siiski täydelliset.

- Suunnittelu on väga tyylikäs, melkein kui puvunhousut. Olisin voinut kergesti käydä kaupassa näissä ilman, et vajab hävetä, räägib üks testipaneelin liige.

Viimisenä, muttei vähäisimpänä testaajat tahavad tarkentaa, et istuvuus on veidi tiukempi pakaroiden ja lantion kohdalla, mutta pohkeiden ja nilkkojen kohdalla on väljempää. Ne on veidi pienemmän puoleen kokonsa eest, kuid ei missään nimessä väikesed. Osta tavallisen kokosi mukaan.

RUGGED FLEX PÜKSID, HAGLÖFS

haglöfs dam

Saatavilla väreissä: harmaa/musta ja sininen/musta.

Sopii: kävelylle, sienestykseen, päiväretkeilyyn ja kusin määrin näiteks ehituseks.

Testipaneelin mielipide:

- Need on ehdottomasti suosikkini tässä testissä! huudahtaa üks testaaja välittömästi.

Haglöfsin ulkohousujen malli on suora ja niissä on tyylikkäät harmaan vahvikke mustalla pohjalla. Vyötäröllä on kunnon vyötärönauha, joten vyötä ei tarvitse kaivaa esiin kaapin perukoilta - voivatko housut enää tulla paremmiksi, testipaneelimme ihmettelee.

- Olen melko kurvikas, ja minulla on alati probleeme väliluhousujen vyötärön koos. Ne eivät tavaliselt kunagi istu piisavalt hästi, ja sitten minu on kiristettävä neid vyöllä, kunnes ne menevät ihan ryppyyn, testaaja ütleb ja jatkaa:

- Näissä housuissa ei ole seda ongelmaa. Voin jätta vyön kotiin. Iso plussa!

Housujen materiaali on pääosin väga joustavaa, mutta edestä se on siiski vahvistettu. Se teeb neist pehmeät ja liikkuvat, mutta lisää ka housujen kestävyyttä. Voit kergesti minna polvilleen sienimetsässä ilman, et sinu vajadustele murehtia kastumisesta.

- En voi kuvitella, et näihin housuihin saisi reikiä etupuolelle. Minun ei siis tarvitse pelätä housujen eest puutarhatöitä tehtessä, üks testaajista leiab.

On sääli, et housuja ei ole vahvistettu takapuolen kohdalta - tällöin olisit voinut ka istua syömään eväitä metsässä ilma, et sinu pitää vaadata kuhu onut.

- Parasta tässä mallissa on edelleen se, et voin tuntea oloni tyylikkääksi, vaikka käytänkin niiitä pihahommissa. Sanoisin, et ne on täielik ühendelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

Testissä: Ulkoiluhousut (mehed)

MOSS PANT, DOBSOM

Friluftsbyxor

Saatavilla väreissä: musta.

Sopii: sienestykseen, vaellukseen ja lenkille koiran koos.

Testipaneelin mielipide:

Testipaneeli seisoo peilin ees pitkään ja pohtii pulmaa - ovatko need väliluhousut väga tyylikkäät vai tõesti rumat? Päätös ei ole yksimielinen.

- Mielestäni ne on väga tyylikkäät! Lihtsiset, yksiväriset ja ei kummallisuuksia värikkäiden yksityiskohtien kujul. Mikä näissä oleks pielessä? üks testaaja ihmettelee, kun taas teine on kriittisempi:

- Eivät sovi minulle. Ne istuvat tiukasti reisien ja pakaroiden kohdalta, mutta sitten ne levenevät reilusti pohkeiden ja nilkkojen kohdalta, melkein bootcut-mallisiksi. Ei käy, sanon mina!

Suunnittelua koskevasta erimielisyydestä hoolimata Dobsomin Moss Pant saa hyvät arvosanat. Aivan nagu testin naised, mehedkin huomaavat kuidas uskomattoman pehmeä ja joustava materjali on.

- Voisin melkein mennä ulos juoksemaan näissä housuissa - ei, en vitsaile! nauraa testaaja.

Toisin sanoen ne sopivat täydellisesti kaikkiin aktiviteetteihin, kus tahad tuntea olosi vapaaksi. Toisaalta huono puoli on, et housut kuluvat helpommin.

- Materiaali ei tee vaikutusta. Kuvittele sahaavasi lankkua nämä jalassa. Sahajauho näkyy kui hilse mustassa t-paidassa, ja kui osun pensaaseen, tuntuu siltä, et kangas võib anda periksi millal hyvänsä, testaaja ütleb, mutta pehmenee pian.

- Praktän näitä siiski ahkerasti kävelylenkillä koiran koos või metsässä. Ne on täydelliset silloin, kun tahad liikkua vapaaammin kui farkuissa, mutta olla tyylikkäämpi kui työhousuissa.

RUGGED FLEX PÜKSID, HAGLÖFS

haglöfs dam

Saatavilla väreissä: harmaa/musta, punainen/musta ja sininen/musta.

Sopii: kävelylle, päiväretkille ja puutarhanhoitoon.

Testipaneelin mielipide:

- Haglöfs, nyt on tosi kyseessä! huudahtaa tuotemerkin uskollinen kannattaja, joka pian saakin toetust innostukselleen.

Haglöfsin ulkoiluhousut täyttävät kõik ootused. Housuissa on karkeat vahvikud, mida teevad neist piisavalt kestävät piikkikkäiden pensaiden käsittelemisen, mutta ka riittävän joustavat liikuntaan.

- Onko neid saatavilla teistes väreissä? Käytän tõenäoliselt näitä ahkerasti, kertoo üks testipaneelin jäsen.

Aivan nagu naistestaajat, mehed kertovat suunnittelun vetoavan heihin kaikin tavoin. Lisaks istuvuus on tyylikäs ja napakka suoralla lõikusega. Jopa kogu pitää lähes töysin paikkansa.

- Lahkeet on ehkä vähe liiga lühet minulle. Jos olisin valinnut pienemmän koon, olisin paljastanut Happy Socksini kõigile, räägib selgelt keskimittaa pidempi testaaja.

Terassin ehituksesta kiinnostunut testaaja ei ole aivan sama innoissaan nende majutajate kogumisest kehuista.

- Okei, nyt olen nipo. Kuid kokemuksesta voin öelda, et taskut on veidi liiga väikesed ja neid on liiga vähe. Lantion kohdalla oleviin taskuihin voi panna pieniä ruuveja, mahdollisesti lyijykynän, mutta se on ainus reiden tasku, johon tõesti mahtuu suuri esineitä. Olisi olnud mukavaa saada teine tilava tasku, jos kavatseb minna puutarhahommiin.

Näistä väikestest puutteista hoolimata saavad hyvät arvosanat kaikesta, alati mukavuudesta ilmanvaihtokykyyn. Vyötäröllä on kaks joustavaa nauhaa, joten vyön võib jätta koju, ja alaosan istuvuutta võidakse säätää tarranauhalla.

- Erinomainen valinta kävelyyn sekä kaupungissa et luonnossa. Pidän neist tõesti!

KATSO LISÄÄ: Kaikki Sportamoren ulkoiluhousut