Löparskotest: Nike Air Zoom Structure 19 Image

Teste de preço: Nike Air Zoom Structure 19

Eu tenho 12 palavras para dizer em Nike Air Zoom Structure 19 e comprar um par de sapatos. Resultado? Uma pele estável que dá tudo o que se espera.

Tem alguma coisa a ver com o facto de o seu corpo estar a ser utilizado para a prática de desporto? Då kommer du älska Nike Air Zoom Structure 19, om du delar smak med Sportamores kunder som har provsprungit i modellen.

I stället för att Nike eller vi på Sportamore ska berätta hur Nikes löparskor känns att springa i samlade vi ihop ett gäng kunder på olika löparnivå till en testpanel. (Läs mer längre ned om hur testet gick till.) På det sättet kunde de ge sin ärliga uppfattning om skorna de prövade - för att hjälpa andra kunder hitta rätt löparsko.

Löparskon Nike Air Zoom Structure 19 upplevdes av testpanelen som en stabil sko med mycket dämpning, och som passar bra om du har ett traditionellt löpsteg där du rullar från häl till tå.

- Este modelo é um modelo clássico. O seu modelo permite-lhe anular o seu valor sempre que se prontifica a não se afastar ou se afasta completamente. Dessutom inbillar jag mig att en mer uppbyggd sko är bättre för mig som väger 100 kilo, säger en av de manliga testlöparna.

- En bra och stabil sko att påbörja sin löpträning i. Passar dig som behöver lite mer support, skriver en av de kvinnliga.

Mais rápido

Se não houver um parceiro, pode ser necessário informar sobre o seu nível de segurança. O painel de teste indicou que a carga da estrutura era muito baixa.

- A função é melhor se o utilizador se concentrar no clássico, com a mão na massa. Jag tyckte det var lite glapp i hälen, skriver en person som får medhåll av en annan:

- De här skorna glappande nästan lite i hälen, trots att storleken var rätt i övrigt.

LÄS MER: Como é que se pode comprar um chinelo ou uma sandália?

E se o fizerem, não se esqueçam de o fazer

Nästan alla vill att en löparsko ska vara lätt, men springer du väldigt långt, eller på hårt eller ojämnt underlag kan det vara bättre för kroppen med en lite mer stabil och dämpad sko. Det kan vara värt att lyfta 50 gram extra vid varje steg, eftersom det minskar belastningen på kroppens muskler och leder.

- Nike Air Zoom Structure är en stabil sko, men jag upplevde den lite för tung för min smak. Jag tycker den lämpar sig mer för skogsrundor med något terrängliknande mark eller långpass, uttrycker en testare.

Det finns inga "regler" för när du ska använda en viss löparsko. O mais importante é ir atrás do seu próprio golpe e fazer o seu trabalho. Uppfattningen om att skorna passar bäst för långa, långsamma pass eller terränglöpning delade inte allla. Nike har sorterat in skon i kategorin " Fast" (de andra två kategorierna som finns är "Natural" och "Easy") och att den passar till att springa snabbt i var det många testlöpare som också tyckte.

- É preciso esperar até que o utilizador se sinta mais leve, escolha uma pessoa e se sinta bem:

- Den kändes klumpig och tung så de var inte inte optimala att jogga i. Däremot var de sköna att sprinta i, påpekar en annan.

- É uma óptima ideia para quem quer saltar para o asfalto, disse ele. A pele está a ficar mais dura!

nike air zoom structure 19
Nike Air Zoom Structure 19 finns både för HERR och DAM.

Mais informação: O novo motor do Lunartempo 2

LÄS MER: Os nossos clientes testaram os seus pares de pneus Nikes

LÄS MER: Os jogadores da Sportamores testaram o Nike Free Run Distance