Test: Bästa byxan för din vandring Image

Teste: A melhor solução para o seu telemóvel

Pode ser utilizado em verão? Vi hjälper dig att hitta rätt vandringsbyxa så att du får ut det mesta av ditt kommande äventyr.

Vandringsbyxor för henne (scrolla ned för honom)

Bergans of Norway Moa Lady PantSe-Moa Lady Pants.jpg

Marca: Bergans of Norway

Modelo: Moa Lady Pant

Preço de encomenda: 999 coroas

O painel de testes diz:

Calça supersköna em material softshell que é muito resistente ao vento e à água. O ventilador é resistente e não se mexe quando estou a sentir-me bem, mas o facto de o byxorna ser mais comprido é que o torna mais resistente. Den höga andelen elastan gör att du kan klättra, böja dig ned och röra dig fritt utan några som helst problem.

- Jag gillar att de är luftiga och framför allt att de är så stretchiga. Det är en av de stretchigaste byxorna jag har testat - sjukt sköna! säger en testare.

Storleksmässigt är de normala, men passformen upplevs som något osmickrande baktill eftersom modellen är så pass rak. O corpo do bebé é muito leve para ser usado em safáris.

- Det är en ganska clean modell, vilket jag gillar, men det är synd att det inte finns några bakfickor. A sua utilização é prática e perfeita para um dia de verão, como um teste.

Pluspoäng för att sidofickorna är försedda med dragkedjor och att det detns en extra ficka (också med dragkejda) på höger lår.

Se quiser comprar umas calças Moa Lady Pant, que também estão disponíveis no site Bergans of Norway, pode escolher.

Houdini Calças MTM Liquid RockSE-MTM Liquid Rock Pants.jpg

Marca: Houdini

Modelo: Calças MTM Liquid Rock

Preço de encomenda: 1 295 coroas

O painel de testes diz o seguinte:

O tecido elástico mjuka permite que o seu byxorna seja extremamente confortável e que possa ser usado com mais facilidade. Trots den lätta känslan tål de en del vind och är slitstarka.

- O porta-objectos é preciso e prático, com vários batedores e vários porta-objectos com arrastadores. Um design perfeito que é "para o meu bolso", é um teste.

O Byxan não é muito rústico. Det finns en hel del plats kvar i midjan och de är relativt lösa i rumpan, men det är inget som stör.

- Jag gillar att byxorna är rymliga där det behövs mer plats, som över rumpan och låren. De har också förböjda knän som gör det extra smidigt att böja och röra sig, säger en testperson.

Den stilrena designen gör att du kan ha dem även utanför vandringsleden utan att skämmas. De är dessutom riktigt smidiga att ha med sig på en längre vandring då de är extremt lätta och knappt tar någon plats alls i väskan.

Calças MTM Liquid Rock em Houdini para o ajudar.

Haglöfs Calça Mid III Flex QSE-Mid II Flex Q Pant.jpg

Marca: Haglöfs

Modelo: Calça Mid III Flex Q

Preço de compra: 1 595 coroas

O painel de teste mostra:

Uma calça de tecido fino e elástico com elasticidade leve e um bico de teste de alta qualidade. De är inte lika stretchiga och har en styvare känsla, men är definitivt stretchiga nog för att kunna röra sig helt obehindrat.

- O Byxorna fromån Haglöfs påminner lite om täckbyxor men är betydligt stretchigare och mjukare. O pormenor que mais me chamou a atenção foi o facto de ter ficado em segundo plano. Det positiva är att du inte får någon glipa bak, men den ger en lite barnsligare känsla, säger en testare.(Byxor för barn hittar du HÄR! Reds. Anm.)

Plus för två handfickor, en bakficka med blixtlås samt två blixtförsedda lårfickor där den högra har en särskild ficka för mobilen.

- Jag uppskattade att de kan göras vidare med hjälp av en dragkedja på varje vad, vilket är bra om man vill ha på sig ett par grövre kängor.

A roupa é bastante normal, pois tem um aspeto mais confortável no meio do caminho para quem quer vestir uma calça ou um calção extra.

As calças Mid III Flex Q Pant da Haglöfs estão aqui.

Calças de algodão para os homens

Houdini Calças M's Action TwillSE-M's Action Twill Pants.jpg

Marca: Houdini

Modelo: M's Action Twill Pants

Preço de compra: 1 295 coroas

O painel de testes diz o seguinte:

As calças de ganga têm um design que permite uma utilização mais leve do que as calças de ganga - e que não se adequa às calças de ganga.

- Om du letar efter ett par funktionsbyxor som inte är för "äventyrliga" i stilen är det här rätt val. Men de ger inte riktigt den fartiga och praktiska känslan jag letar efter i ett par vandringsbyxor, säger en testare.

Det finns en grenkil som gör att det blir en hel del överblivet tyg i det området. Testpanelen gillade inte den detaljen, även om det gav ökad rörelsefrihet och god luftgenomströmning.

- O bixor de estiramento e de estiramento é muito pequeno para ser usado. De andas bra och torkar snabbt om du blir fuktig, säger en testperson.

Byxorna har en knappjustering i benslutet så att de kan sitta åt ordentligt runt skon. Andra detaljer som är värda att nämna är de två, djupa bakfickorna samt två handfickor varav den högra har en liten myntficka med blixtlås.

Calças M's Action Twill em Houdini pode clicar aqui.

Haglöfs Calça Breccia LiteSE-Breccia Life Pant.jpg

Marca: Haglöfs

Modelo: Calça Breccia Lite

Preço de compra: 1 295 coroas

O painel de testes diz:

O facto de a calça ser mais comprida é que o seu design é mais fino e mais apertado.

- Jag är ganska liten för min storlek, men de satt ändå tight på mig så jag skulle absolut rekommendera dig att gå upp en storlek. Para além de ter uma forma de passagem de pele muito fina, é preciso fazer um teste.

Det finns ett kardborreband i linningen som du kan dra åt och softshell-materialet är mycket stretchigt, så det är inget problem att gå upp en storlek.

- Jag gillar att de tre fickorna framtill känns uttänkta, men eftersom storleken är så pass tight får du inte plats med jättemycket i dem vilket också påverkar känslan, säger en testare.

Designmässigt är de här byxorna riktiga favoriter och den cleana looken gör att du kan ha på dig dem till mer än bara vandring. A grande vantagem é o facto de o material ser muito leve, o que faz com que seja mais fácil de usar. O facto de a calça ser mais comprida, faz com que seja mais larga.

A Calça Breccia Lite de Haglöfs é a melhor opção.

Bergans of Norway CalçaMoa SE-Moa Pants.jpg

Marca: Bergans da Noruega

Modelo: Moa Pant

Preço de encomenda: 999 coroas

O painel de teste diz:

ras O modelo de calça é um modelo de calça que funciona até a mesa e pode ser usado em qualquer problema. Passformen är ganska tight, särskilt vid låren, så det är kanske inte en byxa för dig med bitiga hockeylår.

- De är normala i storleken, men något långa i benen eftersom modellen är så smal. O Tyget é muito mais flexível do que o normal, diz uma pessoa que o testou.

O design é muito bonito - com um ótimo design. Detns en lagom mängd detaljer och ett genomtänkt antal fickor, bland annat en ficka på framsida lår för att förvara kartor eller liknande.

- Jag uppskattar att de känns lite minimalistiska i sin design och inte har fickor överallt. O utilizador de vandrings é um utilizador de teste.

A roupa de corte curto é mais forte porque é um material de baixa qualidade que permite embalar com o seu próprio tecido.

Moa Pant från Bergans of Norway hittar du här .

Psst! Var du på jakt efter ett par byxor från Lundhags? De är inte med i testet, men vi har ett stort utbud av Lundhags-byxor som du hittar HÄR.

LÄS MER: Guia: Como fazer um teste de vândalos

LÄS MER: 3 dicas para o controlo de vândalos