Så bra är Nike Free Tr 7 Image

Sie suchen einen Nike Free Tr 7

Free-serien från Nike erbjuder smidiga träningsskor med en fri känsla. Vi lät 15 tjejer träna i den nyaste versionen Free Tr 7 - och så här tyckte de om den populära skon.

Test av Nike Free Tr 7Nike-Free-TR-7

Märke: Nike

Modell: Free TR 7

Rekommenderat pris: 999 kronor

Finns i färgerna: Svart, vitt och blått.

Omdöme: Följsamma och mjuka med skönt stöd.

Testpanelen säger:

Precis som föregångaren ger Free Tr 7 en lätt känsla på foten, men den här modellen har uppdaterats för att du ska få lite mer stabilitet. Skon har exempelvis gummikuddar som går upp på sidorna för extra stöd. Och just komforten är något som samtliga i testpanelen lyfter som något mycket positivt.

- De är mjuka och sköna med en bra bredd! Jag har breda fötter och känner ofta att träningsskor klämmer åt men de här satt jättebra, kommenterar en testare.

Testpanelen gillade särskilt att skorna satt som en smäck redan från början. Sie sollten sich nicht in den Raum begeben, denn Sie können sich in der Nähe der Wohnung aufhalten und den Komfort genießen, den Sie brauchen.

- De kändes följsamma direkt samtidigt som de var stabila. Som en strumpa! säger en tjej.

Trots att skon känns lätt och smidig på foten och knappt väger någonting, erbjuder de ett stöd som gör att du klarar både hopp och skutt utan problem. Testpanelen tyckte att greppet levererade under de flesta övningar, men om du är van vid exempelvis CrossFit-skor kan de upplevas som något hala om golvet blir svettigt.

- Jag tycker att de är perfekta för gruppenträningspass då du vill ha skön dämpning och kunna röra dig smidigt, men jag skulle absolut snöra på mig dem även på gymmet. Deshalb ist es gut, wenn man sich auf den Prüfstand stellt, sagen die Testpersonen.

Für die weiblichen Testpersonen sind die Modelle größengetreu, auch wenn sie etwas kleiner ausfallen. En testare anmärkte på att du inte får något vidare stöd för hålfoten, men hälgreppet är riktigt bra utan glapp. Free TR 7 är på det stora hela en träningssko som testpanelen gärna rekommenderar till en vän!

Nike freeWenn du wissen willst, was passiert ist, wenn du den Test gemacht hast, kannst du auf HÄR klicken .

Nike Free_Tr7_testTjejerna i testpanelen testade Free TR 7 i en klassisk svartvit färgställning som fick höga poäng av samtliga. Das Gerät ist auch in einem blauen Design und in einer knackigen Version mit Silberdalern erhältlich.

HÄR hittar du hela vårt utbud av Nikes Free-skor.

LÄS MER: Träningsskorna från Nike som är bäst i test

LÄS MER :Nikes stärkste Träningsskorns är här