17 löparlinnen under 300 kronor Image

17 löparlinnen under 300 kronor

Att vara för varmt klädd kan förstöra en hel löprunda. Här är våra bästa löparlinnen - som kommer att göra sommarlöpningen betydligt bekvämare.

Ett bra löparlinne ska ha bra passform, sitta på plats under hela rundan utan att åka upp och transportera bort svett på ett effektivt sätt. När solen gassar är det en fördel om linnet kan hålla dig så sval som möjligt och på så sätt hjälpa dig att hitta den där sista orken. Här är 17 linnen som passar perfekt för löparen som vill springa i sommar - alla 300 krooni.

SHOPPA HÄR: Allt för din löpning

Träningslinne Dobsom Dobsoms löparlinne Cerium Singlet, rekommenderat pris 299 kronor, är gjort i 85 procent polyester och har en lösare passform. Finns i blått och rosa.

Träningslinne Adidas Response Tank från Adidas ger dig full rörelsefrihet och leder bort svett tack vare materialet Climalite. Reflexdetaljer på ryggen! Rekommenderat pris 249 kronor.

Träningslinne Craft Ett funktionellt linne i polyester med öppen rygg för hög ventilation. Satsa på Breakaway Singlet från Craft om du också är kär i den turkosa kulören. Rekommenderat pris 299 kronor.

Träningslinne Röhnisch Röhnisch står för det perfekta vita linnet som ger vill ha-begär: Miko Singlet! Rekommenderat pris 299 kronor.

Träningslinne BlaccTide från Blacc är ett riktigt budgetfynd! Här får du ett sömlöst linne med grym passform. Rekommenderat pris 99 kronor.

Träningslinne NikeDry Miler Tank från Nike, rekommenderat pris 299 kronor, har nätpaneler på ryggen för härlig ventilation. Den kortare passformen är ett trendigt val i sommar!

Träningslinne ReebokReebok visar att less is more med de brottarlinneras Wor Supremium 2.0 Tank med tryck på bröstet, rekommenderat pris 229 kronor.

Träningslinne Puma Gulligare än så här blir det inte! Pumas träningslinne Spark Tank, som är gjord i polyester och spandex, är både snyggt och skönt eftersom det är djupt ringat i armhålorna. Rekommenderat pris 249 kronor.

Träningslinne Under ArmourTack vare det täta materialet i mesh i Under Armours HG Armour Racer Tank får du optimaalne andningsförmåga utan att tyget blir genomskinligt. Rekommenderat pris 299 kronor.

Träningslinne tjejmilenKan du träna inför i september på ett bättre sätt än i det här linnet? Tjejmilen Funktional Tank Top är ett riktigt budgetkap, rekommenderat pris 149 kronor.

Träningslinne WyteSelina från Wyte har en högre halsringning och kontursömmar mot armhålor och rygg, för en passform som inte skriker ett klassiskt brottarlinne. Rekommenderat pris 229 kronor.

Träningslinne Asics Asics träningslinne Fitting Tank har den perfekta nyansen av korallrött! Matchas bäst med en svettig känsla i naturmiljö. Rekommenderat pris 249 kronor.

Träningslinne AdidasRocka stora loggor i Adidas Logo Cool Tank som både finns i vitt och svart. Rekommenderat pris 299 kronor.

Träningslinne Nike Nike Dry Tank Elastika, rekommenderat pris 299 kronor, kommer med ett korsat band i ryggen för en minimalistisk design och naturlig rörelsefrihet.

Träningslinne Reebok Ett linne helt i nätmaterial för högsta ventilation under din löpning. Wor Mesh Tank Graphic från Reebok håller dig sval i sommar, rekommenderat pris 299 kronor.

Träningslinne BlaccLetar du efter ett löparlinne som är figursytt men ändå håller en lösare passform? Då är Flex från Blacc någonting för dig! Finns i både blått, grått och vitt. Rekommenderat pris 199 kronor.

Träningslinne Spalding4 Her Tank Top från Spalding är gjort i lätt meshmaterial och passar lika bra till basket som till löpning. Rekommenderat pris 259 kronor.

LÄS MER: Stort test av försommarens bästa löparskor

LÄS MER: Spelar det någon roll vilka strumpor jag tränar i?

SHOPPA HÄR: Träningströjor för dam och herr